Noul LEGO AT-AT disponibil de azi (cu un cadou)

0
569
Ascultă acest articol

Emblematica mașinărie Imperială de război AT-AT – poreclită și „cămila” – a fost recreată în format LEGO, de data aceasta într-o manieră uriașă nemaivăzută. Începând de astăzi îți poți cumpăra propriul set 75313 AT-AT în exclusivitate de pe BrickDepot.ro – și dacă ești membru al clubului VIP vei primi alături sabia lui Luke drept cadou.

Acest model din colecția Ultimate Collector Series știe să facă tot ce făcea și în filmele Star Wars: are cap și picioare articulate, are tunuri cu recul reciproc și tunuri rotative, compartimente pentru echipaj și până și un cârlig de care îl poți agăța pe Luke Skywalker și o trapă ascunsă în care poți azvârli un detonator. Poți recrea astfel Bătălia de pe Hoth în stil LEGO până la cel mai mic detaliu.

Masiva construcție de 6785 de piese atinge niște dimensiuni de 62 cm înălțime, 69 cm lungime și 24 cm lățime. Cu siguranță un fan Star Wars dedicat îi va găsi loc de cinste în casa sa, cu plăcuța cu informații despre construcție inclusă în cutie așezată alături.

Cele 9 minifigurine LEGO incluse sunt Generalul Veers, Luke Skywalker, un comandant Snowtrooper, 4 Snowtrooperi și 2 Piloți de AT-AT. Însă interiorul mașinăriei are o capacitate de pâna la 40 de locuri pentru soldați – așa că acum vei avea un vehicul spațios pentru o parte semnificativă din colecția ta de minifigurine LEGO Star Wars.

Clienții care au card de fidelitate clubul VIP și cumpără acest set în perioada 26.11.2021 – 5.01.2022 primesc alături cadoul exclusiv 40483 Luke Skywalker’s Lightsaber, un set de 173 de piese numai bun de expus în cadrul colecției de săbii laser. Tehnic vorbind, a fost a mai multora decât a lui Luke, deci cu atât mai valoros setul. Ca să faci parte din Clubul VIP este suficient să completezi un formular scurt, dacă nu ești deja membru. În plus, membrii noi primesc 2000 de puncte la înscriere.

Cum ar arăta un AT-AT sub bradul de Crăciun al unui fan Star Wars și LEGO? Îți dorești acest set pentru tine sau cineva drag? Exprimă-ți părerea în comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.