Noul update pe GeForce NOW include legarea contului de Ubisoft și îmbunătățirea gaming-ului pe Mac

0
377

Ediția aceasta din joiaGFN vine cu cea mai nouă versiune a aplicației GeForce NOW. Versiunea 2.0.36 include posibilitatea legării contului NVIDIA de contul Ubisoft pentru lansări mai rapide din Ubisoft Connect. Utilizatorii pot sări acum peste procesul de logare și pot intra direct în jocurile lor preferate de la Ubisoft.

De asemenea, update-ul îmbunătățește experiența de streaming pe Mac, oferind membrilor raportul de aspect ideal al ecranului pe Apple MacBook Pro M1 Max și continuă să susțină GeForce NOW, transformând aproape orice dispozitiv Mac într-un PC puternic de gaming prin intermediul puterii cloud.

Cu îmbunătățirile aduse experienței de streaming pe Mac, această ediție din joiaGFN aruncă o privire și asupra modului în care GeForce NOW transformă Mac-urile în PC-uri puternice de gaming – oferind gaming la 1600p pe M1 Macbook Air sau Macbook Pro pentru membrii RTX 3080. Da, gaming-ul pe PC nu este doar posibil pe Mac, ci este jucabil la calitate legendară GeForce.

Bineînțeles, nu este joiaGFN fără jocuri noi, iar lista completă se află mai jos:

Keynote NVIDIA CES: 4 ianuarie, ora 18:00.

Nu în cele din urmă, voiam sa îți aducem aminte că NVIDIA a anunțat recent că ca transmite keynote-ul CES pe 4 ianuarie, 2022, la ora 18:00. Compania va vorbi despre cele mai noi descoperiri în materie de accelerated computing – de la design și simulare, până la gaming și mașinării autonome. Totul poate fi urmărit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.