Ascultă acest articol

Motorola anunță lansarea celui mai subțire smartphone 5G din portofoliul său, noul moto edge 30, parte din gama edge. Cu un sistem de camere de 50 MP, ecran OLED Full HD+ de 6.5 inci cu rată de refresh ultra rapidă de 144 Hz, sistem de sunet performant Dolby Atmos® și procesor Snapdragon® 778G+ 5G, moto edge 30 devine un must-have într-un design atractiv și modern. Noul dispozitiv din gama edge va fi disponibil în România începând cu data de 3 mai, online și în magazinele partenerilor autorizați, eMAG, Altex, Flanco, dar și în rețeaua Digi, la prețul recomandat de 1999 lei.

Cu o grosime de 6.79 mm, noul edge 30 devine cel mai subțire telefon din categoria sa, ocupând astfel mai puțin spațiu în buzunar, fiind mai ușor de transportat, dar în același timp având o tehnologie de top integrată. Pe lângă designul ultra-slim, noul dispozitiv vine cu o altă noutate, cititorul de amprentă fiind integrat în ecran.

Sistem de camere performant

 Edge 30 dispune de un senzor ultra-wide de 50 MP, o cameră frontală performantă de 32 MP și cea mai avansată cameră de 50 MP de la Motorola, dotată cu tehnologia pentru focalizare automată Instant All – Pixel Focus. Dacă tehnologiile tradiționale de focalizare utilizează aproximativ 3% din pixeli, All – Pixel Focus utilizează 100% din pixeli pentru  performanțe mai rapide și precise în orice lumină. Astfel, utilizatorul va putea realiza fotografii de 32 de ori mai clare și mai vibrante.

Datorită tehnologiilor inovatoare incluse în noul edge 30, smartphone-ul obține performanțe de top, chiar și în spații întunecate, combinând patru pixeli într-un ultra pixel masiv. În plus, smartphone-ul este dotat și cu tehnologia OIS (Stabilizarea Optică a Imaginii). De asemenea, datorită funcției HDR10, utilizatorii pot înregistra videoclipuri în peste un miliard de culori pentru capturi cât mai apropiate de realitate.

De cele mai multe ori, imaginile își pierd din calitate atunci când sunt utilizate aplicații precum Whatsapp, Tik Tok sau Instagram. Motorola vine în ajutorul creatorilor de conținut cu îmbunătățiri tehnice aduse sistemului de camere, precum scanarea facială, înregistrarea video-urilor prin intermediul camerei frontale, cât și reducerea semnificativă a zgomotului în capturarea imaginilor statice, pentru o utilizare mai eficientă a platformelor de social media.

De asemenea, filmele, serialele și jocurile video preferate pot prinde viață datorită ecranului OLED de 6,5 inci cu rată de refresh de 144 Hz și HDR10+, care respectă standardele cinematografice DCI-P3 pentru gama de culori variată, luminozitate ridicată, acuratețe a culorilor și nivelul înalt de contrast. Astfel, utilizatorii se pot bucura de un divertisment colorat și realist. Cele două difuzoare stereo, dotate cu tehnologia Dolby Atmos®, amplifică performanța ecranului OLED pentru o  experiență  vizuală mai imersivă.

Performanțe superioare

Motorola vine în ajutorul utilizatorilor în căutare de experiențe captivante cu specificații tehnice de top, ce amplifică funcționalitățile de gaming, vizionarea filmelor și a serialelor favorite, cât și redarea videoclipurilor înregistrate, cu ajutorul procesorului Snapdragon 778G+  integrat în moto edge 30. De asemenea, utilizatorii pot descărca și reda conținut video fără întârzieri datorită tehnologiei Wi-Fi 6E rapide, ce asigură optimizarea autonomiei bateriei. În plus, cel mai nou model din gama edge dispune de 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare ce le permite utilizatorilor Motorola să se bucure de conținutul video preferat fără întârzieri.

Noul motorola edge 30 este compatibil cu soluția Ready For ce extinde toate capacitățile smartphone-ului, permițând noi scenarii de utilizare a acestuia. Dispozitivul poate fi conectat la monitor sau TV pentru divertisment fără limite.

Pentru o durată de viață mai mare a bateriei, noul dispozitiv edge 30  vine cu un acumulator de 4020 mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectați la viteze 5G mai mult timp. În plus, cu funcția TurboPower™ 30, utilizatorii vor avea parte de o încărcare rapidă în doar câteva minute.

Disponibilitate și prețuri

Noul Motorola edge 30 este disponibil începând cu data de 3 mai în România, la prețul recomandat de 1999 lei lei, online și în magazinele partenerilor eMAG, Alex, Flanco, dar și în rețeaua Digi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.