Ascultă acest articol

SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, a dezvăluit astăzi viitorul sunetului în gaming. În cei patru ani de dezvoltare, obiectivele au fost de a contesta status quo-ul, de a atenua punctele dureroase în gaming și de a crea experiența audio supremă. Inspirată de camerele de audiție audiofile care sunt lipsite de zgomot și oferă control audio deplin, acea experiență acustică completă a fost recreată într-un set de căști pentru gaming – seria Arctis Nova Pro.

Creată de la zero, seria Arctis Nova Pro produce un nou nivel de excelență pentru sunet de înaltă fidelitate, claritate a vocii bazată pe Inteligență Artificială și confort pe tot parcursul zilei, cu o elegantă estetică daneză, care se transferă mai natural ca niciodată între o serie de platforme de gaming. Pentru a alimenta noua franciză Arctis Nova, SteelSeries a dezvoltat suita software Sonar Audio, care prezintă lumii primul egalizator parametric de nivel profesional pentru gameri. Conceput special pentru a îmbunătăți orice căști de gaming și pentru a oferi o capacitate nelimitată de a controla sunetul în jocuri, comunicarea în echipă și microfonul, Sonar le permite gamerilor să ajusteze fiecare frecvență individuală și să audă sunetele care contează cel mai mult.

Prin fuzionarea acestor două entități (căștile Arctis Nova Pro și suita software Sonar Audio), calitatea supremă a sunetului, claritatea și controlul se unesc pentru a ridica din nou ștacheta sunetului în gaming și a redefini semnătura audio SteelSeries. Rezultatul este încarnarea unei noi superputeri pentru gameri, prin care aceștia se pot cufunda în peisajul sonor cu un sunet spațial de 360°, pot auzi fiecare pas critic, reîncărcare sau mișcare a inamicului prin preluarea controlului asupra fiecărui element sonor utilizând EQ-ul Sonar și obținând o puritate a sunetului nemaiîntâlnită pe alte căști de gaming prin noile difuzoare High Fidelity proiectate pentru franciza Arctis Nova.

“Există momente definitorii în fiecare industrie, iar aceasta este una dintre acele zile de reper”, a declarat Ehtisham Rabbani, CEO SteelSeries. “Astăzi inaugurăm o nouă eră a sunetului pentru gaming, prin lansarea seriei Arctis Nova Pro și a suitei software Sonar Audio. Suntem cu adevărat încântați să dăm puteri noi gamerilor, să le oferim un avantaj competitiv și experiența unei acustici pure Hi-Fidelity în jocuri.”

De peste 20 de ani, SteelSeries s-a concentrat asupra experienței și stilului de viață caracteristic gamerilor, iar seria Arctis Nova Pro este complet echipată cu funcții de ultimă generație care fac exact asta. O premieră în gaming, hub-ul Multi-System Connect permite comutarea USB între mai multe dispozitive în același timp. Gamerii pot comuta natural între un PC, PlayStation, Switch sau dispozitiv mobil prin apăsarea unui buton și fără a fi nevoie să schimbe cablurile.

Deoarece comunicarea este esențială în gaming, noul microfon cu anulare a zgomotului susținută de Inteligență Artificială oferă jucătorilor comunicații clare, în timp ce suita Sonar Audio elimină toate zgomotele de fundal care distrag atenția provenind de la tastaturi, ventilatoare de computer și multe altele. Microfonul ClearCast Gen2 oferă jucătorilor un adevărat avantaj prin același design bidirecțional folosit de echipajele de Formula 1 pentru un sunet clar, natural, cu anulare impecabilă a zgomotului.

Pentru sesiunile maraton de gaming, noul sistem ComfortMAX este proiectat pentru a se adapta la orice dimensiune sau formă a capului, oferind patru puncte de ajustare. Sistemul include cupe rotative pentru urechi, reglabile pe înălțime, o bandă de tensionare flexibilă, prinderi pivotante și o bandă de oțel PVD-coated premium care asigură durabilitate pe termen lung.

Pe lângă introducerea conceptului “Almighty Audio” și a noilor funcții concepute special pentru franciza Arctis Nova și pentru un lifestyle de gamer, jucătorii pot alege dintre diferite modele în funcție de stilul de joc și platforma preferată.

Arctis Nova Pro Wireless | Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) | Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) 

  • Sistem Infinity Power – Gaming, dezlănțuit. Căștile Arctis Nova Pro Wireless oferă o autonomie nelimitată a bateriei și țin întotdeauna jucătorii în acțiune cu un sistem cu două baterii. Gamerii pot încărca a doua baterie în timp ce o folosesc pe prima.
  • Audio Simultan din Joc & Mobil – Joacă și comunică în toate modurile cu tehnologia Quantum 2.0 Wireless. Gamerii pot mixa două conexiuni audio în același timp, interacționând cu prietenii prin telefon în timp ce se joacă pe computer sau consolă. Puternica legatură wireless 2.4 GHz este perfectă pentru a câștiga consecutiv runde în joc, simultan cu utilizarea Bluetooth pentru apeluri, Discord, muzică sau podcasturi.
  • Anulare Activă a Zgomotului – Transpune-te complet într-o altă lume ca niciodată până acum, deoarece Anularea Activă a Zgomotului (ANC) pentru gaming elimină distragerile inutile. Sistemul hibrid avansat cu 4 microfoane elimină sunetele din exterior, în timp ce microfoanele din interiorul căștilor reglează sunetul pentru o claritate optimă. Pentru a observa și mediul ambiental, Modul Transparency este la doar o apăsare de buton distanță, cu niveluri de auz ajustabile pentru a se potrivi fiecărei situații.
  • Stație de Bază Wireless – Control total la îndemâna. Stația de bază Wireless acționează ca un centru de comandă pentru toate platformele și oferă ajustări pentru egalizator, sursă audio, volum, ChatMix și multe altele din mers, fără a fi nevoie să se părăsească jocul. Dispozitivul reține setările personale, iar un afișaj OLED multifuncțional îi ține pe utilizatori la curent cu nivelul de încărcare al bateriei, dar și despre alte funcții.

 Artis Nova Pro | Arctis Nova Pro (Xbox)

GameDAC Gen2 – Pe lângă abilitatea de a controla și de a îmbunătăți sunetul, Arctis Pro introduce GameDAC Gen2 pentru a completa experiența “Almighty Audio” cu certificare Hi-Res Audio și un amplificator încorporat. Noul Quad-DAC ESS Sabre îmbunătățește sunetul jocului cu un semnal cu 78% mai pur, aducând niveluri ultra-scăzute de zgomot și distorsiune. Arctis Nova Pro ridică rezoluția audio la un nivel sublim de 96KHz/24-biți, situându-se deasupra concurenței cu un sunet de 50 de ori mai detaliat. GameDAC Gen2 acționează și ca un centru de comandă pentru toate platformele. Gamerii pot configura cu ușurință sunetul perfect, pentru consolă sau PC, folosind afișajul OLED multifuncțional, care stochează și setările personale. Reglarea egalizatorului, sursei audio, volumului, ChatMix și multe altele se face cu o atingere de deget.

 Seria Arctis Nova Pro va fi disponibilă în România la urmatoarele prețuri recomandate:

  • Artis Nova Pro | Arctis Nova Pro (Xbox) – 1400 RON
  • Arctis Nova Pro Wireless | Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) | Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) – 1900 RON
  • Suita SteelSeries Sonar Audio – descărcare gratuită la: com/gg/sonar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.