Concurs: Câştigă o invitație de 2 persoane la orice film rulează la Cineplexx

26
744
Ascultă acest articol


Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 8 – 11 august 2022: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 15 – 18 august.

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Câștigător: Ionescu Ada

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

26 COMENTARII

 1. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.As vrea sa vad filmul Trenul asasinilor la Cineplexx Baneasa.

 2. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.As vrea să vad filmul Trenul așasinilor la Cineplexx Baneasa.

  LĂSAȚI

 3. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan, Satu Mare,Sibiu și Targu Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, la Trenul Asasinilor.

 4. CINNEPLEX DIN BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI,SATU-MARE, SIBIU SI TÂRGU MUREȘ…CINNEPLLEXX BĂNEASA..TRENUL ASASINILOR

 5. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.As vrea sa vad filmul Trenul asasinilor la Cineplexx titan

 6. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan, Satu Mare,Sibiu și Targu Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, la “Trenul Asasinilor”

 7. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul Bestia la Cineplexx Baneasa.

 8. Cineplexx Titan si Baneasa din Bucuresti, Satu-Mare, Sibiu si Targu-Mures. As dori sa vad filmul Trenul asasinilor la Cineplexx Baneasa

 9. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul Bestia la Cineplexx Baneasa.

 10. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul Thor la Cineplexx TITAN.

 11. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan, Satu Mare,Sibiu și Targu Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Titan la “Trenul Asasinilor”

 12. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul bestia la Cineplexx Baneasa.

 13. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul bestia la Cineplexx Baneasa.

 14. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul Thor la Cineplexx TITAN.

 15. Invitatiile sunt valabile in Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Pentru mine tu esti Ceausescu- Baneasa

 16. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Vreau să vad filmul la Cineplexx Baneasa.

 17. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Preferinta mea: Cineplexx Titan – TRENUL ASASINILOR

 18. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  As vrea sa vizionez ” Trenul asasinilor” la Cineplexx Titan

 19. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul Thor la Cineplexx TITAN.

 20. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea să vad filmul Thor la Cineplexx TITAN.

 21. Invitatiile sunt disponilie pentru cinematografele Cineplexx din Titan si Baneasa din Bucuresti, si din orasele Satu-Mare, Sibiu si Targu-Mureș

 22. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la Trenul Asasinilor, pe 15 August 2022, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 23. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la Trenul Asasinilor, pe 15 August 2022, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 24. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan, Satu Mare,Sibiu și Targu Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Titan, la filmul Orfana.

 25. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan, Satu Mare,Sibiu și Targu Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Titan, la filmul Orfana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.