GeFoce NOW ajunge la 1400 de jocuri pe platformă și aduce gaming-ul către toată lumea

0
455
Ascultă acest articol


În ediția aceasta din joiaGFN sărbătorim un moment important: Cu adiția celor 6 noi titluri din această săptămână, sunt acum peste 1400 de jocuri disponibile în librăria GeForce NOW. Iar acest număr de jocuri va continua să crească cu fiecare săptămână, cu fiecare ediție din joiaGFN.

Cu atât de multe jocuri disponibile, există câte ceva de jucat pentru fiecare pe GeForce NOW, și mai multe moduri de a o face – Membrii GeForce NOW care folosesc televizoare Samsung sau LG pot descoperi jocuri și le pot lansa cu ușurință prin intermediul unei interfețe îmbunătățite.

Aceste update-uri se adaugă unei serii de îmbunătățiri aduse pe parcursul verii, printer care și posibilitatea membrilor RTX 3080 de a se juca la 1440p și 120 fps pe browser de PC sau Mac sau telefoane Android cu 120Hz. Iar cu ultimul update care oferă sunet surround pentru membrii Priority și 3080, este un moment grozav să devii membru GeForce NOW.

Să beneficiezi de un abonament RTX 3080 înseamnă să poți beneficia de ray tracing în timp real în jocuri cinematice, precum Dying Light 2, Loopmancer și Cyberpunk 2077 (care a primit un nou update în această săptămână), și de rezoluție 4K și latență ultra scăzută.

În cele din urmă, să ne bucurăm de o serie de jocuri în acest weekend:

  • Gloomwood (lansare nouă pe Steam)
  • TRAIL OUT (lansare nouă pe Steam)
  • Shatterline (lansare nouă pe Steam, Sept 8)
  • Steelrising (lansare nouă pe Steam și Epic Games Store, Sept. 8)
  • Broken Pieces (lansare nouă pe Steam, Sept. 9)
  • Realm Royale Reforged (Epic Games Store)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.