În NVIDIA Studio cu educatorul și artistul 3D Hsin-Chien Huang

0
581
Ascultă acest articol


Hsin-Chien Huang, un arist 3D talentat, expert în realitate virtuală, storyteller și educator, pășește În NVIDIA Studio săptămâna aceasta pentru a-și împărtăși călătoria unică și lucrarea premiată, Samsara, o experiență VR care portretizează călătoria vieții, moartea, spiritualitate și trezirea.

După ce și-a pierdut vederea în ochiul drept când era copil, și-a recăpătat vederea în urma unei donații de cornee – lucru care l-a inspirat să intre în realitate virtuală, și să facă conținut pentru a arăta lumii modul inedit în care acesta vede lumea.

Inspirându-se din momentele vieții sale, Huang folosește VR pentru a evoca emoție. El și echipa sa folosesc o serie de programe creative de top pentru a-și realiza arta, iar acestea beneficiază de accelerări și funcții AI bazate pe placa video GeForce RTX. Huang spune că o placă video GeForce RTX este indispensabilă pentru artiști 3D.

Popularitatea și lucrările sale incredibile, l-au dus pe Huang la Hollywood în 2018, unde a făcut un demo de realitate virtuală la emisiunea de TV America’s Got Talent; fiind astfel prima experiență de realitate virtuala și motion capture în timp real, prezentată pe o scenă live.

Poți vedea postarea de blog In NVIDIA Studio de săptămâna aceasta pentru a afla mai multe despre călătoria și munca lui Huang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.