Un fotograf a realizat fotografii remarcabile în natură doar cu ajutorul camerei de la telefon

Fotograful Ossi Saarinen a surprins imagini impresionante cu animale în parcurile din Helsinki, înarmat doar cu un Nokia X30 5G

0
367
O veveriță roșie prietenoasă fotografiată cu Nokia X30 5G pe insula Seurasaari de Ossi Saarinen
Ascultă acest articol


Înaintea Zilei Mondiale a Vieții Sălbatice, care se sărbătorește chiar astăzi, 3 martie, HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a colaborat cu Ossi Saarinen, fotograf wildlife din Helsinki, provocându-l să surprindă imagini din natura locală, înarmat doar cu telefonul Nokia X30 5G.

Acesta a capturat un set impresionant de imagini, de la o veveriță roșie prietenoasă care pozează pentru fotograf, la un șoarece gulerat care iese cu capul din vizuină și un pițigoi care se pregătește să aterizeze pe zăpadă.

„Insula Seurasaari este cunoscută pentru veverițele sale prietenoase, dar a fost mult mai dificil cu șoarecii, fiind deosebit de timizi. Ai la dispoziție doar câteva secunde pentru a face fotografia. Când am văzut șoarecele gulerat alergând repede într-un tufiș din apropiere, mi-am așezat Nokia X30 5G pe un trepied mic lângă vizuina lui. Apoi m-am dat la o parte și am așteptat. După câteva minute, șoarecele a scos în cele din urmă puțin capul afară și, cu ajutorul unei telecomenzi, am reușit să capturez un prim plan.” a declarat Ossi Saarinen.

Fotografiile lui Ossi arată că nu trebuie neapărat să mergi foarte departe în sălbăticie sau să ai o mulțime de echipament pentru profesioniști pentru a surprinde imagini impresionante. Nokia X30 5G folosește cea mai avansată tehnologie PureView pe care am dezvoltat-o până acum, alături de inteligența artificială și stabilizarea optică a imaginii (OIS), pentru a realiza fotografii clare și de calitate, cu detalii bine-definite ce se pot observa cu precizie în aceste imagini., spune Markus Kangas, Nordic Marketing Manager, HMD Global.

Mai multe informații despre Nokia X30 5G se regăsesc aici: https://www.nokia.com/phones/ro_ro/nokia-x-30?sku=VMA751F9FI1AL0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.