Ascultă acest articol


Logitech G, parte a brandului Logitech (SIX: LOGN)
(NASDAQ: LOGI) ) și lider în inovarea tehnologiilor și echipamentelor de gaming, a anunțat cele mai noi produse din seria premiată PRO, noua tastatură de gaming Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED și mouse-ul de gaming Logitech G PRO SUPERLIGHT 2.

În ultimii trei ani, obiectivul principal al Logitech G a fost crearea și perfecționarea unui portofoliu inovator de produse printr-un proces de colaborare care a implicat sute dintre cei mai buni profesioniști eSports din întreaga lume. Atunci când se alătură căștilor de gaming  Logitech G PRO X 2 SUPERLIGHT lansate la începutul acestui an, noile produse oferă o nouă serie PRO pentru jucătorii profesioniști.

„În centrul seriei PRO se află angajamentul nostru de neclintit față de succesul profesioniștilor
din eSports. Ani de dezvoltare au culminat cu proiectarea unui nou portofoliu interesant al
seriei PRO, care pune pe primul loc nevoile jucătorilor profesioniști”, a declarat Brent Barry,
Head of Esports & PRO Series la Logitech G. „Aceste periferice exemplifică dedicarea brandului
nostru de a împinge limitele performanței, vitezei și fiabilității. Această realizare este o dovadă a procesului colectiv de proiectare pe care îl împărtășim cu profesioniști din eSports, asigurând calitate de top și inovație de ultimă oră.”

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 este mouse-ul de gaming de ultimă generație care integrează caracteristici de top, inclusiv switch-urile hibride LIGHTFORCE, noua tehnologie hibridă optico-mecanică de switch care revoluționează viteza și fiabilitatea de nivel profesional cu un răspuns clar.
De asemenea, Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 integrează noul senzor optic HERO 2. Noul senzor oferă tracking la peste 500 de inch pe secundă și o rezoluție de până la 32.000 DPI, precum și un design unic cu matrice dublă care mărește raza de acțiune și menține performanța de tracking, chiar și atunci când mouse-ul este ridicat sau înclinat. Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 dispune de o dimensiune mai mare a matricei și de cel mai bun frame rate de până la 25 de kilohertzi.

Caracteristicile suplimentare includ: : inovație în design, având o greutate de numai 60 de
grame, rată polling 2K, port USB-C, autonomie de până la 95 de ore și compatibilitate POWERPLAY.

Punctele de contact ale mouse-ului sunt realizate din PTFE cu zero aditivi care oferă o alunecare fină și fără obstacole pentru o experiență de gaming neîntreruptă. Mouse-ul îmbină precizia, performanța și fiabilitatea, făcându-l un accesoriu esențial pentru gaming￾ul de nivel competițional.
Tastatura wireless de gaming Logitech G PRO X TKL oferă performanța și fiabilitatea tehnologiei wireless LIGHTSPEED, cu un design tenkeyless conceput pentru de gaming-ul de nivel competitiv. De asemenea, tastatura dispune de taste programabile, iluminare RGB cu tehnologia LIGHTSYNC și controale media.

Tastatura dispune de două modalități suplimentare de conectare la PC. În plus față de dongle-ul LIGHTSPEED, pasionații de gaming se pot conecta prin Bluetooth sau prin intermediul cablului USB-C la USB-A inclus în pachet.

PRO X TKL dispune acum de taste PBT dual-shot care oferă un adevărat spectacol luminos
prin intermediul tehnologiei LIGHTSYNC RGB. Dispunerea standard permite compatibilitatea
cu keycaps-urile de la alți producători, iar tastele media au fost adăugate pentru acces rapid, un lucru pe care mulți utilizatori l-au solicitat. Designul tenkeyless înseamnă mai multă libertate de mișcare pentru mouse, lucru important pentru profesioniștii din lumea eSports.

Portabilitatea tastaturii este asigurată de husa de transport inclusă, iar în plus, PRO X TKL dispune de switch-uri tactile (GX Brown), switch-uri liniare (GX Red) sau switch-uri clicky (GX Blue).

Inovațiile din seria PRO: PRO X TKL și PRO X SUPERLIGHT 2 au fost concepute pe baza feedback￾ului din partea profesioniștilor din eSports, oferind o experiență care răspunde așteptărilor pentru performanță de neegalat.
Jucătorii PRO au nevoie de cele mai performante accesorii pentru a fi victorioși în orice competiție. Toți profesioniștii din eSports au cerințe ușor diferite și, uneori, cea mai mică modificare a setărilor poate face diferența între victorie și locul doi. DPI-ul, sensibilitatea, report rate-ul, suprafața, setările de joc și multe altele joacă împreună un rol important.

Acum, introducem mai multă personalizare a setărilor, datorită noilor actualizări importante
ale aplicaților G HUB și OMM (Onboard Memory Manager).

Noua interfață privind setarea vitezei de răspuns în G HUB și OMM pentru configurarea DPI-ului cu presetări complete, controale separate pentru axele X/Y și multe altele.

● Senzorul HERO 2 poate prelua setările de la un alt mouse pentru a te asigura că
folosești exact DPI-ul de la mouse anterior.
● Senzorul HERO 2 oferă un report rate de 2Khz, ceea ce dublează cantitatea de date ale
mouse-ului care este preluată în fiecare secundă în sesiunea de gaming.
● Tastatura PRO X 2 oferă posibilitatea de a programa rândul de taste F ca taste G
pentru a permite controlul întregului sistem. Schimbă presetarea Bluevoice sau DPI-ul
mouse-ului, execută macrocomenzi pentru diferite setări, realizează comboul perfect
de vrăji și abilități din joc și chiar controlează streaming-ul prin intermediul unor
pluginuri stabile, cum ar fi cele de la Streamlabs.
● Căștile PRO X 2 le oferă utilizatorilor o modalitate de se face auziți în rândul coechipierilor, chiar și în cele mai intense momente de gaming, datorită tehnologiei Bluevoice a microfonului. Bucură-te de sunet clar și spațios datorită driverelor audio și de filtrele de voce care te vor face auzit așa cum îți dorești.

Proiectarea pentru un viitor sustenabil Logitech se angajează să creeze o lume mai echitabilă și mai pozitivă din punct de vedere climatic, lucrând în mod activ pentru a reduce impactul nostru de carbon. Designul acestor noi produse de gaming îl face o alegere de care te poți bucura cu încredere. Seria Pro include plastic reciclat post-consum certificat pentru a da o a doua viață plasticului utilizat anterior în produsele electronice pentru utilizatori.

Ambalajele din hârtie provin din păduri certificate FSC™ și din alte surse controlate. Alegând
acest produs, sprijini gestionarea responsabilă a pădurilor din lumea întreagă.

Toate produsele Logitech G sunt certificate ca fiind neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon și utilizează energie regenerabilă acolo unde este posibil în timpul fabricării. Atunci când achiziționezi un produs Logitech G, amprenta de carbon a acelui produs a fost redusă la zero prin susținerea silviculturii, a energiilor regenerabile și a comunităților afectate de schimbările climatice.

Prețuri și disponibilitate

Logitech G a dus gama PRO Series la următorul nivel, oferind o selecție mai mare și mai impresionantă pentru gaming. Completând întreaga gamă PRO cu recent lansatele caști
wireless de gaming PRO X 2 LIGHTSPEED, toate cele trei produse sunt acum disponibile în variantele de culoare Magenta, Black și White.

Tastatura de gaming PRO X TKL (SRP: 1129.90 RON), mouse-ul de gaming PRO X SUPERLIGHT 2
(SRP: 839.90 RON) și căștile de gaming PRO X 2 (SRP: 1329.90 RON) sunt acum disponibile pe
LogitechG.com și în SUA, Canada și pe anumite piețe din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre portofoliul complet al seriei PRO, vă rugăm să accesați
https://www.logitechg.com/en-us/products/pro.html

Logi PLAY DAYS

Anunțul noii serii de periferice PRO vine chiar înaintea evenimentului #LOGIPLAYDAYS, care va
avea loc în perioada 13-19 septembrie 2023. În întreaga Europă, LOGI PLAY DAYS vor celebra
inovația în tehnologia destinată gaming-ului, oferind oferte promoționale exclusive (cu
reduceri de până la 40%) la unele dintre cele mai bine vândute produse ale noastre. La Logitech G, credem că viața este mai distractivă atunci când te bucuri de jocurile preferate, iar LOGI PLAY DAYS vor include o gamă variată de periferice de gaming, de la căști și mouse￾uri de gaming produse precum volanul G923. Țările din întreaga Europă vor participa la LOGI PLAY DAYS prin intermediul partenerilor locali selectați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.