Motorola prezintă Moto Unplugged, o nouă experiență prin care utilizatorii pot rămâne mai ancorați în prezent chiar și atunci când sunt conectați

0
196
Ascultă acest articol


Motorola prezintă Moto Unplugged, o nouă experiență software care îi ajută pe utilizatori să beneficieze de un echilibru mai bun între tehnologie și lumea din jurul lor, prin eliminarea distragerii atenției oferite de telefon atunci când este nevoie.

Telefoanele țin utilizatorii conectați la tot ceea ce contează pentru ei și chiar mai mult, dar uneori utilizatorii au nevoie să se deconecteze și să elimine distragerile. În ultimii ani Motorola a observat o creștere a numărului de utilizatori, în special cei tineri, care doresc să se deconecteze și să stabilească o relație mai bună cu telefonul lor pentru a fi mai prezenți.

Drept urmare, Motorola prezintă o nouă experiență software, numită Moto Unplugged, care are ca scop să-i ajute pe utilizatori să ia o pauză de la distragerile de pe telefon. Moto Unplugged permite utilizatorilor să facă un pas înapoi și să-și adapteze experiența pe mobil pentru a putea alege atunci când vor să se deconecteze.

Moto Unplugged oferă abilitatea de a intra într-un mod special care permite fiecărui utilizator să își adapteze timpul de pauză astfel încât să răspundă nevoilor individuale. Utilizatorii pot selecta anumite aplicații și notificări și pot seta o parola pentru finalizarea sesiunii. Atunci când sunt gata să se deconecteze, aceștia pot selecta un interval orar și pot începe pauza digitală.

Pentru a evita distragerile din timpul programului de lucru, Moto Unplugged va oferi utilizatorilor opțiunea de a accesa doar email-ul sau Microsoft Teams fără a vedea alte aplicații pentru o perioadă de timp predeterminată. Mai mult, utilizatorii care vor să se deconecteze pentru timp personal, pot alege care aplicații de social media sau mesagerie sunt accesibile și care sunt temporar blocate pentru a se putea bucura de pauză atât cât doresc.

Utilizatorii pot găsi un echilibru între a fi mult mai prezenți și a fi conectați cu Moto Unplugged, ajutându-i să se relaxeze și să își controleze consumul. Asta înseamnă mai mult timp petrecut alături de prieteni sau familie, mai puține distrageri la muncă și mai mult echilibru în viața de zi cu zi.

Moto Unplugged este deja disponibil pe motorola razr 40 ultra și va fi adus pe alte dispozitive în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.