O experiență audio la nivelul următor cu Nokia Clarity Earbuds 2+

0
265
Ascultă acest articol


HMD, producătorul telefoanelor și accesoriilor Nokia, a lansat astăzi Nokia Clarity Earbuds 2+, cu funcție de anulare a zgomotului, în culorile „So Pink”, „So Purple” și „So Grey”. Puteți prelua controlul asupra sunetului din urechile voastre cu până la șapte ore de ascultare dintr-o singură încărcare și anulare activă a zgomotului – pentru energii pozitive și fără urmă de gălăgie.

Căștile, realizate din plastic reciclat în proporție de 60%, pot fi încărcate din mers cu ajutorul carcasei, oferind un total de până la 35 de ore de redare, cu sistemul de anulare activă a zgomotului pornit (ANC)¹. Dacă vremea se schimbă, căștile au certificare IPX4 și rezistă la stropirea cu apă, deci fac față bine ploii și antrenamentelor.

Experiența audio excepțională oferită de platforma Qualcomm® S3 Sound și de tehnologia Qualcomm® aptX™ este disponibilă în culorile „So Pink”, „So Purple” și „So Grey”. Oricare dintre cele trei se potrivesc perfect cu cele mai recente variante de culori ale modelului Nokia G42 5G, care nu e doar elegant, ci și reparabil.

Alex Lambeek, Head of Accessories, HMD, a declarat: „Sunetul este de o calitate atât de bună, că până și timpanele tale vor dansa. Încărcate cu tehnologie, Nokia Clarity Earbuds 2+ oferă o experiență audio clară atât pentru tine, cât și pentru cei de la capătul celălalt al apelului.”

Mike Canevaro, Director, Marketing, Qualcomm Technologies, Inc.: Suntem încântați să vedem că aceste căști suportă tehnologia noastră aptX, pentru ca ascultătorii să poată experimenta o calitate muzicală uimitoare, jocuri fără lag și conectivitate solidă, atunci când sunt în mișcare.

La revedere zgomot de fond  

Acum vă puteți bucura de apeluri Zoom fără ca mașina de tuns iarba a vecinului să vă cânte o serenadă, grație unor tehnologii avansate, inclusiv microfoane duble cu funcția „Environmental Noise Cancelling”, prin Qualcomm® cVc™, care vor reduce zgomotul de fond, și vor face ca vocile voastre să se audă cât mai clar în timpul apelurilor.

Nici un inamic nu vă mai prinde cu garda jos 

Mai puțin zgomot, mai puțin lag – bucurați-vă de jocuri și streaming video cu modul „Low Latency” și aptX pentru o calitate audio wireless îmbunătățită.  Veți fi sincronizați cu conținutul și cu adversarii voștri.

Joacă pentru întreaga zi 

Nu rămâneți niciodată fără energie – căștile Nokia Clarity Earbuds 2+ oferă până la șapte ore de ascultare dintr-o singură încărcare, cu funcția de anulare a zgomotului activată.  Și cu ajutorul carcasei  de încărcare, care oferă până la 35 de ore de redare ANC¹, puteți reîncărca căștile din mers.

Conectivitate fără întreruperi  

Cuplarea cu dispozitivele voastre este ca o joacă de copii, datorită funcției Google Fast Pair (compatibil cu dispozitivele care rulează Android™ 6.0 sau o versiune ulterioară). În plus, prin conectivitatea multipunct, puteți comuta cu ușurință între două dispozitive.

Îmbunătățiți-vă experiența audio – căștile Nokia Clarity Earbuds 2+ vor fi disponibile începând cu luna noiembrie în variantele „So Pink” și „So Purple”, pornind de la 249 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.