TLC lansează un concurs cu premii în valoare de 8.000 de euro!

154
9052
Ascultă acest articol


Până pe 31 martie, TLC sărbătorește Dragoste de la prima vizionare! Urmărește programele TLC, prinde „cuvântul zilei”, înscrie-l pe lovetlc.ro și ai șansa de a câștiga săptămânal un voucher în valoare de 1.000 de euro sau premiul cel mare, un voucher de 3.000 de euro!

Te pasionează căutarea pentru “Rochia perfectă“, ești curioasă care sunt provocările care apar când mai sunt “90 de zile până la nuntă“, vrei să afli dacă există “Iubire mai presus de cuvinte” sau te-a prins serialul “Nimeni și nimic“? Atunci TLC te premiază! TLC lansează astăzi, 19 februarie, concursul “Dragoste de la prima vizionare“, cu premii în valoare de 8.000 de euro.

Mecanismul concursului este foarte simplu: urmărești TLC, înscrii cuvântul zilei pe lovetlc.ro și ai șansa de a câștiga! În fiecare zi, timp de șase săptămâni, TLC va afișa „cuvântul zilei” pe ecran. Fiecare telespectator care vrea să aibă o șansă de câștig trebuie să înscrie cel puțin unul dintre aceste cuvânte pe lovetlc.ro. Va fi ales, prin tragere la sorți, câte un câștigător săptămânal. La finalul concursului, câștigătorul marelui premiu va fi desemnat tot prin tragere la sorți.

Premiile, în valoare de 8.000 de euro, vor fi acordate astfel:

  • În fiecare săptămână va fi extras un câștigător pentru unul dintre cele cinci vouchere în valoare de 1.000 de euro. Fiecare norocos își va putea folosi voucherul pe emag.ro, pentru a-și achiziționa orice produs Dyson.
  • La finalul concursului, va fi ales câștigătorul voucherului în valoare de 3.000 de euro, în baza căruia va putea achiziționa unul sau mai multe televizoare smart TV Samsung de pe emag.ro.

Regulamentul complet este disponibil aici.

154 COMENTARII

  1. Vă rog, dacă se poate să-mi explice cineva, de ce nu este recunoscut cuvântul apărut pe ecran, în data de 22. 02. În continuu îmi spune că, nu este cuvântul apărut pe ecran. Am incercat de mai multe ori și aceeași problemă!

  2. Se pare, că nu sunt singura care întâmpină dificultăți, in privința cuvântului NERECUNOSCUT!

  3. Concursul ăsta e țeapă! In ruptul capului nu mă lasă să trimit cuvântul de azi. 22.02. ÎNCREDERE! Nici nu mai particip la așa concursuri!

  4. Dar unde a fost sau este anunțat câștigătorul.
    Din 6 cuvinte pe care am reușit să le înscriu săptămâna trecută , numai pt 3 am primit mail să confirm înscrierea în concurs.

  5. ❤️Atracție❤️ ibbesc tlc in special 90 de zile până la căsătorie, o familie ciudată și surori de categoria grea….eu pe programul tlc adorm ???????? și cu el mă trezesc deși cu soțul avem certuri pe treabă aceasta…. Iubesc tlc și aia e…❤️❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.