Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – ANUL 9 – Sezonul 1

"Mai sunt evident şi alte schimbări, unele mai mici, altele mai mari şi multe promisiuni pe viitor pentru anul 9 din Siege."

0
308
Ascultă acest articol


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de la Ubisoft a ajuns la anul 9 şi vine cu un nou sezon plin de schimbări şi evident un nou operator. Vor fi populare aceste noi adiţii şi este suficient de „cool” acest nou operator cât să zguduie meta actuală şi să fie un început de an exploziv? Vedem mai jos.

Scutul mai periculos ca niciodată

Începând cu anul 9 cei 3 operatori cu scuturi, Montagne, Blitz şi Fuze vor deveni mai periculoşi că niciodată. Sistemul este relucrat să poţi avea viziune liberă atâta timp cât scutul este ridicat, pentru a da mai multe informaţii din poziţii cheie. Vor putea reîncărca arme din spatele scutului şi vor putea declanşa breşele detonabile dar cel mai important este că vor putea distruge baricade şi vor putea împinge cu scutul cu un nou sistem implementat care face aceşti 3 operatori mult mai agresivi.

Barierele Kiba

De când a apărut Azami, probabil este unul din cei mai detestaţi dar eficienţi operatori din ultimul an. Barierele ei Kiba aproape indistructibile au schimbat felul în care multă lume joacă atât ca apărător cât şi că atacator. Ziceam că până acum erau aproape indistructibile pentru că trebuia ori să le loveşti de 3 ori de aproape ori să le explodezi cu o grenadă sau orice altceva exploziv de la Ash, Zofia, Kali sau chiar o breşă detonabilă. Nouă schimbare este că aceste bariere acum vor fi distruse şi cu gloanţe. Cu cât mai mare este calibrul armei cu de atât mai puţine gloanţe va fi nevoie să distrugi o Kiba.

Ataşamente şi altele

Schimbarea asta va pune mult jar pe foc în special pentru apărători. Ataşamentul armelor de 1.5 va fi eliminat aproape în totalitate. Vor fi categorizate altefle mai nou şi pe cât zoom poate face. Există o categorie separată pentru „Iron sights”, ținta standard a armei.

Se adăugă şi o traiectorie vizibilă a oricărui device care poate fi aruncat pentru o da viteza set-up-ului iniţial sau chiar şi situaţiilor critice. Apare o umbră albă care îţi arată drumul grenadei sau de exemplu al camerelor lui Valkyrie să vezi exact unde vor pica. Acest lucru se poate activa şi dezactiva.

Sistemul de rapel

S-a adăugat viteza sistemului de rapel. Poţi intra în rapel pe clădire din sprint iar animaţiile au fost schimbate pentru a le da un pic mai mult realism. La fel şi modul în care se urcă rapelul este mai rapid şi totul pare să fie mult mai fluid pe partea de atacatori.

Deimos

Noul operator, pe care l-am văzut deja sezonul trecut doar în cinematicuri, este Deimos şi este periculos. Din mai multe puncte de vedere. Pe teren pentru că poate urmării pe orice operator recunoscut în faza iniţială cu dronele sale „Deathmark Tracker” care îi vor arăta poziţia doar lui dar şi el va fi descoperit de apărător. În modul acesta de urmărire Deimos poate folosi doar revolverul care este o armă nouă în Siege şi una foarte foarte puternică.

Un operator agresiv care poate fi extrem de periculos dacă este folosit în echipa atât pentru a da informaţii sau pentru a fi folosit ca momeală în anumite situaţii. Este genul de operator care te face foarte încrezător şi în acelaşi timp te pune în situaţii peste nivelul tău sau din care muşti mai mult decât poţi mesteca. Situaţia asta de „Duel” trebuie folosită cu grijă şi foarte strategic. Pe de altă parte este un operator foarte bine echilibrat primind o breşă pentru ranforsatul metalic şi care poate avea un AK sau un shotgun depinzând de hartă şi situaţie. Însă pistolul său .44 Vendetta este în momentul de faţă una din cele mai periculoase arme din joc.

Încă un an

Mai sunt evident şi alte schimbări, unele mai mici, altele mai mari şi multe promisiuni pe viitor pentru anul 9 din Siege, dar pentru început sunt destul de drastice lucru care e posibil să schimbe felul în care meta actuală este pusă în joc. Există şanse să o facă mult mai agresivă său mult mai strategică, depinde acum de cum va fi jucat noul operator şi în special ce vor avea de zis scuturile de acum încolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.