Razer lansează noile periferice White Edition

0
223
Ascultă acest articol


Razer lansează White Editions pentru unele dintre perifericele de gaming de top ale brandului, concepute pentru a se potrivi perfect cu estetica setup-urilor de gaming albe, reflectând cererea tot mai mare pentru acest design elegant.

  • Razer Cobra Pro White Edition: Un mouse de gaming wireless simetric cu 10 butoane personalizabile, 11 zone Razer Chroma™ RGB cu iluminare de sub carcasă, oferind până la 100 de ore de gaming imersiv.
  • Razer BlackWidow V4 Pro White Edition: O tastatură de gaming care dispune de numeroase funcții, inclusiv Razer Command Dial, 8 taste macro dedicate, comutatoare mecanice Razer Green Gen-3 pentru performanțe maxime în gaming cu clickuri satisfăcătoare și iluminare RGB Chroma pe trei laturi, care oferă o experiență vizuală captivantă. Disponibil pe Razer.com la nivel global.
  • Razer Huntsman V3 Pro TKL White Edition: O tastatură de gaming compactă dezvoltată în colaborare cu profesioniștii din esports, echipată cu Razer™ Analog Optical Switch Gen-2 pentru o acționare complet reglabilă de la 0.1 la 4.0 mm și modul Rapid Trigger pentru apăsări rapide, care permite cele mai receptive mișcări în joc. Exclusiv în anumite magazine, pe Razer.com și RazerStores din întreaga lume.
  • Razer Seiren V3 Chroma White Edition: Un microfon USB care combină un microfon cu condensator supercardioid pentru o captare superioară a vocii, cu Chroma RGB, care oferă iluminare reactivă la joc și la stream și sincronizare în întregul ecosistem Razer Chroma RGB.

Lansarea White Editions răspunde cererii jucătorilor care preferă designul clean, minimalist, păstrând în același timp caracteristicile puternice și performanța specifică Razer.

Disponibil începând cu data de 9 mai 2024 pe Razer.com, în magazinele Razer și la anumiți distribuitori globali. Disponibilitatea variază în funcție de produs și regiune.

  • Razer Cobra Pro White Edition: 749.99 RON PRP
  • Razer BlackWidow V4 Pro White Edition (disponibil pe Razer.com): €269.99 PRP
  • Razer Huntsman V3 Pro TKL White Edition: 1,249.99 RON PRP
  • Razer Seiren V3 Chroma White Edition: 769.99 RON PRP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.