Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (1 octombrie – 8 octombrie).

Titlul original:  Ondine

Titlul romanesc: Ondine

Regie: Neil Jordan

Distributie: Colin Farrell, Alicja Bachleda, Tony Curran, Alison Barry

Gen: Romantic, Drama

An de productie: 2009

Pret recomandat: 49.9 RON

Syracuse (Colin Farrell) este un pescar irlandez care duce o viata destul de singuratica, mai ales dupa ce a divortat de sotia sa si s-a instrainat de Annie, fiica lui in varsta de doar 10 ani. Insa, viata celor doi se va schimba radical in momentul in care Syracuse va prinde in navodul de peste o femeie frumoasa, despre care toata lumea va crede ca este o creatura mitologica. Povestile care incep sa circule printre sateni sunt alimentate si de norocul pe care il va aduce Ondine, vietile tuturor schimbandu-se brusc in bine. Regizat de Neil Jordan (,,Interviu cu un vampir”), Ondine aduce in prim plan o frumoasa poveste de dragoste, si pune intr-o lumina cu totul speciala redescoperirea importantei relatiilor cu cei din jur.

Titlul original:  A Nightmare on Elm Street

Titlul romanesc: Cosmar pe Elm Street

Regie: Samuel Bayer

Distributie: Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Rooney Mara, Katie Cassidy

Gen: Horror, Mister

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Freddy Krueger devine cel mai infricosator cosmar al unor tineri care locuiesc in cartierul Elm Street. Intr-o noapte, acestia vor avea acelasi vis, fiind terorizati de un barbat desfigurat care ii urmareste incercand sa ii omoare. In momentul in care unul dintre ei moare in conditii suspecte, acestia isi dau seama ca lucrurile sunt mult mai grave decat se asteptau, iar singura lor sansa de supravietuire este aceea de a sta treji si de a incerca sa treaca peste regulile jocului, impuse chiar de Freddy. Un remake dupa filmul celebru din 1984, Cosmar pe Elm Street, cu siguranta, va oferi o noua perspectiva asupra viselor.

Titlul original: The Book of Eli

Titlul romanesc: Cartea lui Eli

Regie: Albert Hughes, Allen Hughes

Distributie: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson

Gen: Actiune, Aventura, Mister

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

La 30 de ani dupa un razboi catastrofal, pe Pamant au ramas foarte putini oameni care lupta pentru supravietuire. Bandele de talhari jefuiesc tot ceea ce le iese in cale. Un luptator singuratic, Eli (Denzel Wahington) si-a asumat destinul de nomad, incercand sa protejeze unul dintre putinele lucruri de valoare ramase: Cartea lui Eli. Cu ajutorul acesteia intreaga civilizatie ar putea fi reinstaurata, insa, in mana cuiva nepotrivit ar putea conduce la un nou razboi. Eli este hotarat de a-si indeplini destinul si de a duce cartea intr-un loc sigur, de unde invataturile sale s-ar putea propaga din nou in lume.

ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.