MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

49
2659
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Bunicul dezlănțuit”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Luscan Roxana-Elena și Manole Olimpia

Pentru naivul Jason Kelly, viața înseamnă jobul de avocat, tatăl autoritar și logodnica răsfățată. Asta până când, după înmormântarea bunicii sale, e nevoit să își ducă bunicul în tradiționala excursie în Florida.  În mod normal, asta ar însemna golf, poate bingo și multă relaxare. Dar bunicul Dick are de gând să se dezlănțuie…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la comedia Bunicul dezlănțuit.

Rolul bunicului dezlănțuit este interpretat de acest actor-legendă, cu două Premii Oscar pentru performanțele din “Raging Bull” și “The Godfather – Part II”. Care este numele lui?

  1. Robert De Niro
  2. Jack Nicholson
  3. Clint Eastwood

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 5 februarie, pregătește-te pentru o călătorie nebună cu Robert De Niro și Zac Efron: petreceri, femei, bătăi, nopți în închisoare și multe alte lucruri interzise minorilor. Descoperă-le în scandaloasa comedie “Bunicul dezlănțuit”, cu Robert de Niro așa cum nu l-ai mai văzut niciodată.

Mergi la cinema din 5 februarie! O comedie distribuită de Freeman Entertainment.

49 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.