Ascultă acest articol

The Intern / “Internul” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Comedie

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 1.85:1 (16×9)
Original aspect ratio: 2.4:1

AUDIO :

DTS-HD Master Audio: Engleză 5.1, Dolby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Polonă 5.1/VO, Rusă 5.1, Tailandeză 5.1, Turcă 2.0

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bulgară, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Ebraică, Estonă, Letonă, Lituaniană, Maghiară, Polonă, Portugheză-Europeană, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.G.

DATA LANSĂRII : FEBRUARIE 2016

DURATA : 121 min

PREŢ : 79.90RON

SINOPSIS

În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

Pe lângă Robert De Niro şi Anne Hathaway, din distribuţia filmului mai fac parte Rene Russo, Anders Holm, Anrew Rannells, Adam Devine şi Zack Pearlman.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUS

  • Învățăm din experiență: Regizoarea Nancy Mayers și actorii din distribuție discută despre prăpastia dintre generații între-o abordare contemplativă, plină de umor.
  • Design pentru viață: Ne familiarizăm cu look-ul de firmă și designul interior deosebit din film
  • Cei trei interni: Un interviu exclusiv cu favoriții de la Comedy Central – Adam DeVine, Zac Pearlman și nou-venitul Jason Orley.

RECENZIE FILM

” “The Intern” a obţinut ce ar trebui să obţină – un feeling de film bun de care să te bucuri cu prietenii sau familia în weekend. ”

Întreaga noastră cronică poate fi citită aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.