MovieNews.ro și AXN România vă invită să câștigați 10 invitații duble la filmul distribuit de InterCom Film, Ghostbusters.

Câştigători: Georgiana Paun, Marin Gabriel, Alex Toba, Manole Catalin Alexandru, Mihalache Alexandrina, Miron Alina, Ionescu Oana Milena, Sorin-Mihail Vasilescu, Raican Magda Ramona şi Sima Irina Georgiana.

JUNE_GHOSTBUSTERS_HALF_PAGE_AXN_ROM copy

Urmăriți pe AXN, pe 18 și 19 iunie, de la 21:00, cele două filme și participați la concurs. Puteți câștiga zece bilete duble, câte unul pentru fiecare câștigător, pentru premiera filmului din 2016. Biletele sunt oferite de Intercom, distribuitorul oficial Sony Pictures în România și AXN, televiziunea Sony Pictures.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea:

Care este mascota filmelor Vânătorii de fantome?

  • A. O fantomă
  • B. O pisică
  • C. Un Cal

Câștigătorii vor fi anunțați vineri și vor fi contactați pe mail să dea numele, adresa completă și un număr de telefon unde vor fi trimise invitațiile de către AXN.

Invitațiile sunt valabile timp de o lună la cinematografele Cinema City, începând cu data de 29 iulie.

Super fenomenul lansat de Sony Pictures în anii ’80 vine în luna iunie pe AXN! Primul film din seria Vânătorii de fantome are premiera pe 18 iunie, iar continuarea, pe 19 iunie, de la 21:00. Uită-te la primele două super producții, apoi mergi la cinema, din 29 iulie, să vezi cea mai recentă adaptare a poveștii cu fantome.

În prima ecranizare, cea din 1986, New York se confruntă cu o problemă – fenomene paranormale au început să apară în întreg orașul, din ce în ce mai des. Singurii oameni care înțeleg ce se întâmplă sunt trei parapsihologi inteligenți, puțin săriți de pe fix. Pe cine vei suna când ies toate fantomele la suprafață? În cea de-a doua producție, eroii care vânează fantome s-au retras și o fac pe animatorii la petreceri de copii. Doar până când stafiile își fac din nou simțită prezența. Distrați-vă pe cinste, un weekend întreg, cu Bill Murray, Dan Aykroyd și Sigourney Weaver.

Mai multe informații despre cele două filme aflați de pe https://www.axn.ro/programe/vanatorii-de-fantome-0 și https://www.axn.ro/programe/vanatorii-de-fantome-ii

68 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.