HAPPY MEDIUM -- Season: 1 -- Pictured: Tyler Henry (Photo by: Tommy Garcia/NBC)
Ascultă acest articol

Seria săptămânală Hollywood Medium with Tyler Henry, despre dezvăluirile uluitoare ale mediumului hollywoodian Tyler Henry, are premiera la E! duminică, 4 iunie, la ora 22:00.

 Tyler a devenit cunoscut ca mediumul care are nu numai harul de a intra în legătură cu spiritul celor decedați și de a prevedea viitorul, ci și pe acela de a citi starea de sănătate a oamenilor și de a detecta eventualele probleme. În noile episoade, suita de clienți celebri a lui Tyler se îmbogățește cu nume noi. Mel B este impresionată după ce Tyler o ajută să intre în legătură cu o persoană importantă din viața ei, care a ajutat-o să devină Scary Spice, Khloé Kardashian i se alătură lui Kylie Jenner, pentru descoperiri șocante, iar Eva Longoria are parte de o legătură emoționantă cu o rudă decedată de mult timp.

 Printre vedetele care vor sta faţă în faţă cu Tyler în acest sezon se mai află: Bobby Brown, Jenna Dewan Tatum, Ryan Lochte, Ru Paul, T-Boz, Lisa Vanderpump, Jenni „JWoww” Farley, Janice Dickinson, Patti Stanger, Nico Tortorella, Johnny Weir, Kim Zolciak Biermann, Reza Farahan, Joanna Krupa, Elisha Cuthbert, Nancy Grace, Portia De Rossi, Tabatha Coffey, Mischa Barton, Brett Eldredge, Jaleel White, Dr. Drew, Marlee Matlin, Lil’ Kim, familia Chrisley,  Ice-T şi Coco şi nu numai.

Emisiunea Hollywood Medium with Tyler Henry este produsă de companiile nominalizate la Emmy 44 Blue Productions şi Corbett-Stern Productions, în colaborare cu Mortar Media. Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison şi Sarah Skibitzke sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.