Vrei să te îngrozești? Dacă ai nevoie să evadezi din realitate, iată momentul potrivit pentru a viziona un film de groază. Tu îți creezi atmosfera acasă și noi venim cu o serie de filme horror pe care nu le vei uita prea curând.

P.S. Nu uita să stingi lumina pentru și mai mult suspans.

Netflix tips: Poți să îți setezi propriul profil (diferit față de partener sau copii) pentru a primi recomandări pe gustul tău. Și îți poți schimba imaginea de profil – vrei să fii Eleven, The Witcher, Lucifer sau Boss Baby? Dacă împarți contul de Netflix cu membrii mai mici ai familiei, poți adăuga un cod de 4 cifre profilului tău, pentru ca cei mici să nu îl acceseze. Click Cont>Profil și Restricții de vizionare, unde poți schimba setările pentru a adăuga o parolă.

1922 – FILM ORIGINAL NETFLIX

Un fermier se confesează în scris că și-a ucis soția, dar moartea acesteia este doar începutul unei povești macabre. După o nuvelă de Stephen King, povestea este spusă din perspectiva lui Wilfred James, cel care admite că și-a ucis soția, dar după ce îi îngroapă trupul începe să creadă că aceasta îl bântuie.

Apostolul – FILM ORIGINAL NETFLIX

Suntem în anul 1905. Thomas Richardson ajunge pe o insulă izolată pentru a-și salva sora, după ce aceasta este răpită de o sectă religioasă misterioasă, care solicită o răscumpărare pentru eliberarea ei. Curând devine clar că secta va regreta ziua în care l-a momit pe acest om, care scormonește tot mai adânc printre secretele și minciunile pe care este întemeiată această comunitate.

Casa deschisă – FILM ORIGINAL NETFLIX

Un adolescent (Dylan Minnette) și mama sa (Piercey Dalton) sunt asediați de forțele amenințătoare atunci când se mută într-o casă nouă.

Bona – FILM ORIGINAL NETFLIX

Filmul urmărește un băiat singur, în vârstă de 12 ani, care se îndrăgostește de bona lui, dar descoperă că aceasta face parte dintr-un cult satanic care vrea să-l omoare.

Insomnia – FILM ORIGINAL NETFLIX

Deși încă plâng moartea fiului lor, Mark și Jessie îl adoptă pe Cody și îl primesc cu căldură în viețile lor. Curând, cei doi descoperă că acesta are o abilitate neobișnuită.

Bird Box: Orbește – FILM ORIGINAL NETFLIX

Când o forță misterioasă decimează populația lumii, un lucru este sigur: dacă o vezi, îți iei viața. Înfruntând necunoscutul, Malorie descoperă iubirea, speranța și un nou început, pentru ca apoi totul să se năruie. Acum ea trebuie să fugă împreună cu cei doi copii ai săi pe calea unui râu periculos către singurul loc rămas care îi mai poate oferi un sanctuar. Însă pentru a supraviețui, trebuie să fie legați la ochi în timpul celor două zile cât durează această călătorie periculoasă.

Răpirea Stelei – FILM ORIGINAL NETFLIX

Răpită de pe stradă pentru răscumpărare, o femeie imobilizată și cu căluș la gură face tot ce îi stă în putință ca să dejoace planurile elaborate ale răpitorilor mascați.

CAM – FILM ORIGINAL NETFLIX

După ce îi viața îi este furată de o persoană care îi seamănă leit, o operatoare de video chat cu mulți fani decide să găsească făptașa și să-și recâștige identitatea.

Death Note – FILM ORIGINAL NETFLIX

Bazat pe faimoasa manga japoneză scrisă de Tsugumi Ohba și Takeshi Obata, Death Note prezintă viața unui licean care găsește un jurnal supranatural și își dă seama că acesta are o putere extraordinară: dacă deținătorul jurnalului scrie numele cuiva în acesta și își imaginează chipul omului, persoana aceea va muri. Îmbătat de noile sale puteri, tânărul începe să-i ucidă pe cei pe care îi consideră nevrednici de viață.

Eerie *

Sinuciderea unei studente tulbură o școală catolică de fete, iar o consilieră clarvăzătoare apelează la un spirit pentru a dezvălui abuzurile din trecutul mănăstirii.

Eli – FILM ORIGINAL NETFLIX

ELI este povestea unui băiețel afectat de o boală necunoscută și debilitantă, care îl obligă să trăiască absolut izolat de lumea din exterior. După ce epuizează toate opțiunile, părinții își pun toată încrederea, dar și viața copilului lor, în mâinile unei doctorițe, ale cărei tratamente experimentale, de ultimă generație, aplicate în interiorul casei ei curate, ar putea reprezenta ultima speranță pentru Eli. În timp ce este supus procesului extraordinar de intens care i-ar putea aduce vindecarea, Eli începe să fie chinuit de experiențe care îl fac să se întrebe în cine poate să aibă încredere și ce anume pândește în interiorul casei.

Creep *

Rămas lefter, un videograf acceptă o slujbă într-un orășel izolat în munte, dar descoperă că angajatorul are, de fapt, un cu totul alt plan.

Cargo – FILM ORIGINAL NETFLIX

Rămas izolat într-o zonă rurală a Australiei după o pandemie violentă, un tată infectat caută cu disperare un nou cămin pentru fetița sa și metode prin care să o protejeze împotriva transformărilor prin care trece el.

Jocul lui Gerald – FILM ORIGINAL NETFLIX

După ce jocul sexual al soțului ei dă greș, Jessie, încătușată la pat într-o casă izolată lângă un lac, are parte de viziuni deviante, secrete ascunse și o alegere grea.

Hush*

O scriitoare surdă care s-a retras în pădure pentru a duce o viață solitară trebuie să lupte pentru viața ei când un criminal mascat îi apare la fereastră.

În iarba înaltă – FILM ORIGINAL NETFLIX

Auzind țipetele unui băiețel pierdut în mijlocul unui câmp cu iarbă înaltă, frații Becky și Cal se încumetă să încerce să-l salveze, însă sunt la rândul lor cuprinși de o forță sinistră care îi dezorientează și îi separă rapid unul de celălalt. Izolați de restul lumii și incapabili să scape din capcana tot mai strânsă a câmpului de iarbă, ei descoperă curând că singurul lucru mai rău decât să fii pierdut este să fii găsit. Bazat pe o nuvelă de Stephen King și Joe Hill.

Influența – FILM ORIGINAL NETFLIX

Alicia s-a întors acasă pentru a o ajuta pe sora ei să aibă grijă de mama lor bolnavă. Acum trebuie să înfrunte o forță întunecată din trecut, care îi amenință copilul.

Spirite rele – FILM ORIGINAL NETFLIX

Un frate și o soră regizează întâlniri paranormale pentru bani, dar se văd depășiți de situație când unul dintre angajamente chiar devine real.

The Perfection – FILM ORIGINAL NETFLIX

Filmul este o călătorie plină de eleganță, suspans și răsturnări de situație neașteptate. Atunci când Charlotte (Allison Williams), o muziciană extraordinară, își caută mentorul din copilărie (Steven Weber) și pe noua lui elevă extrem de talentată Elizabeth (Logan Browning), întâlnirea este pentru ambele artiste începutul unui drum sinistru cu consecințe șocante.

Platforma – FILM ORIGINAL NETFLIX

Într-o închisoare dintr-un viitor distopic, prizonieri aflați în celule dispuse pe verticală se uită cum mâncarea vine de sus, hrănindu-i pe cei de la nivelurile superioare și lăsându-i pe cei de jos flămânzi și furioși.

Ritualul – FILM ORIGINAL NETFLIX

Patru amici pe care-i leagă o prietenie veche, dar încordată, pleacă în drumeție prin locurile sălbatice ale Suediei din care s-ar putea să nu se mai întoarcă.

Veronica*

În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă care are grijă de frații săi suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul lor.

Rupt de realitate – FILM ORIGINAL NETFLIX

Aflat pe drumul spre casă după o vacanță tensionată petrecută cu rudele soției, Ray Monroe (Sam Worthington), un tată bine intenționat, dar copleșit de situație se oprește într-o parcare împreună cu Joanne (Lily Rabe) și cu Peri (Lucy Capri), soția și, respectiv, fiica lui. Întreaga călătorie ia o întorsătură neplăcută atunci când Peri este rănită într-un accident și întreaga familie să grăbește să o ducă la o cameră de primiri urgențe din apropiere, deservită de personal cu intenții dubioase. Trimise să facă investigații suplimentare, Peri și Joanne dispar, odată cu toate dovezile vizitei lor acolo. Îngrijorarea lui Ray se transformă într-o cursă disperată pentru a-și găsi soția și fiica și pentru a afla adevărul despre ceea ce li s-a întâmplat.

Aici e acasă – FILM ORIGINAL NETFLIX

Un executiv șomer este obligat să-și vândă apartamentul. Când va descoperi că mai are cheile, va deveni obsedat de familia care acum locuiește acolo și va decide să-și recupereze viața pierdută, cu orice preț.

*Nu este un titlu original

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.