Creatori din întreaga lume se adună virtual pentru ediția de anul acesta Adobe MAX, care se termină pe 22 octombrie.

Adobe și NVIDIA colaborează îndeaproape pe tehnologie AI pentru a îmbunătăți uneltele creative în Creative Cloud și Photoshop. Colaborarea include noul filtru neural Smart Portrait, care se bazează pe tehnologia NVIDIA StyleGAN2 și care funcționează cel mai bine pe plăci grafice NVIDIA RTX.

Cu Smart Portrait în Photoshop, artiștii pot experimenta cu ușurință, făcând editări la caracteristici faciale precum direcția în care persoana se uită și unghiurile de lumină, totul prin mișcarea simplă a unui slider. Acest tip de corecții și ajustări complexe presupun, de obicei, mai mulți pași manuali. Dar Smart Portrait folosește AI – bazat pe o rețea neuronală dezvoltată de NVIDIA Research și antrenată pe numeroase imagini portret – pentru a atinge rezultate incredibile în doar câteva secunde.

Pentru a ajuta funcționalitățile Adobe să funcționeze la întreaga lor capacitate, lansăm următorul NVIDIA Studio Driver pe 20 octombrie.

Noul driver oferă support pentru filtrele neurale bazate pe AI din Adobe Photoshop și pentru hardware decoding bazat pe GPU din Adobe Premiere Pro pentru editare mai rapidă și mai simplă. Update-uri adiționale vor veni și în Adobe After Effects, Adobe Premiere Elements, Adobe Substance, Notch și Daz 3D – toate aflate în acest NVIDIA Studio Driver.

De asemenea, echipa NVIDIA Studio va ține o sesiune gratuită Adobe MAX pe cum se poate lucra mai inteligent cu ajutorul AI, aici. Doritorii pot participa astăzi, 21 octombrie, începând cu ora locală 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.