Premieră în România și ultimul film din seria filmelor romantice de iarnă de la DIVA, Dragoste în Islanda (Love on Iceland, 2020) este programat duminică, 7 februarie, de la 16:00.

Seria filmelor romantice de iarnă se sfârșește cu filmul Dragoste în Islanda, producție ce îi are ca protagoniști pe Kaitlin Doubleday, Colin Donnell și Patti Murin. Chloe (Kaitlin Doubleday) este un producător de podcast, foarte apreciată, aflată în căutarea inspirației. Prietena ei, Isabella (Patti Murin) încearcă să o ajute și îi sugerează să se reunească cu grupul de prieteni din facultate pentru o călătorie în Islanda. Când fostul iubit, Charlie (Colin Donnell) membru al grupului, apare neinvitat, între cei doi apar scântei.

Colin Donnell și Patti Murin au fost colegi pe platourile serialului Camera de gardă (Chicago Med) și sunt căsătoriți în viața reală, chiar dacă în film, nu formează un cuplu. Producția a fost filmată în întregime în Islanda și include muzică, gastronomie, istorie și obiceiuri specifice.

Dragostea și peisajele magice sunt elementele cheie ale filmului Dragoste în Islanda (Love on Iceland, 2020), ce va fi difuzat duminică, 7 februarie, de la 16:00, la DIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.