Concurs: Câştigă o invitație de 2 persoane la orice film rulează la Cineplexx

30
695
Ascultă acest articol


Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 29 – 1 iunie 2023: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 5 – 8 iunie.

Câștigător: Stoicescu Irina

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

30 COMENTARII

 1. La cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa vad filmul “Guardians of the Galaxy Vol. 3” (2023).

 2. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Guardians of the Galaxy Vol. 3.

 3. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Guardians of the Galaxy Vol. 3.

 4. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Guardians of the Galaxy Vol. 3

 5. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul KANDAHAR, la Cineplexx Titan.

 6. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul KANDAHAR, la Cineplexx Baneasa.

 7. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul KANDAHAR, la Cineplexx Baneasa.

 8. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Guardians of the Galaxy Vol3

 9. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  As vrea sa vad Fast X la Cinepkexx Titan.

 10. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Indragostita din nou.

 11. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

 12. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul Mica Sirena, la Cineplexx Baneasa.

 13. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul Mica Sirena, la Cineplexx Baneasa.

 14. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Doresc să merg la Cineplexx Titan la filmul Guardians of the Galaxy Vol. 3

 15. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș
  As vrea sa vad Fast X la Cinepkexx Titan.

 16. nvitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul KANDAHAR, la Cineplexx Titan.

 17. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul furios si iute , la Cineplexx Titan.

 18. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Indragostita din nou.

 19. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul Fast and Furious , la Cineplexx Titan.

 20. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Kandahar”, pe 5 Iunie, ora 18:30, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 21. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Cineplexx Satu Mare, Cineplexx Sibiu și Cineplexx Târgu-Mureș. Doresc sa vad filmul Din nou indragostita la Cineplexx Titan

 22. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Indragostita din nou.

 23. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Kandahar”, pe 5 Iunie, ora 18:30, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 24. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  As vrea sa văd Fast and Furios X la Cineplexx Titan

 25. Răspuns: Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  dorim sa vedem Fast and Furios X la Cineplexx Titan.

 26. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc sa vad filmul Asistentul vampirului la Cineplexx Titan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.