Acasă Jocuri Xbox Dead Island 2 face o apariție surpriză pe Gamepass

Dead Island 2 face o apariție surpriză pe Gamepass

0
Ascultă acest articol

În anunțul celor de la Xbox din 20.02.2024 privind noile jocuri care se vor regăsi în biblioteca serviciului de jocuri video gamepass au fost menționate jocuri din diferite genuri precum Maneater, Tales of Arise, Return to Grace sau jocul Bluey, însă nicăieri nu s-a făcut mențiunea privind Dead Island 2. Jocul a apărut pe serviciul celor de la Xbox în data de 22.02.2024 iar singurul anunț privind includerea jocului în Gamepass a fost făcut de către echipa de marketing a Dead Island 2.

Seria Dead Island are o istorie lungă și complicată, deoarece a fost o interpretare nouă adusă genului zombie-shooter din anii 2010. Majoritatea jocurilor din acest gen au optat pentru un cadru întunecat, orașe aflate în paragină din cauza celor ce au revenit la viața dar în seria Dead Island acțiunea avea loc pe o insula exotic, însorit și pe ritmurile ale valurilor oceanului. Jocul original a fost anunțat în 2006 și a ieșit în 2011, iar continuarea sa a ieșit în 2013. Din 2013 producătorul a continuat seria cu proiectul denumit „Dead Island 2”, însă jocul a trecut prin multe schimbări atât de viziune cât și de producător, ca până la urmă să vadă lumina de la capătul tunelului după aproape 10 ani în 2023.

Continuarea oficială a jocului din 2011 are loc la 14 ani după evenimentele din insula Banoi, iar patogenul a ajuns pe coastele Americii de Nord și a infectat L.A.-ul (care a ajuns să fie denumit HELL-A). Jocul își păstrează identitatea și continuă tradiția privind cele 2 elemente ce definesc franciza Dead Island: satira și sistemul de lupte corp la corp. Producătorii jocului au pus accent pe „credibilitatea” lumii lor apocaliptice și au creat cel mai complex sistem de randare a rănilor pe care l-am văzut într-un joc. Așa cum l-a descris și colegul meu Claudiu în recenzia sa, „Dead Island 2 este un Survival-Shooter de acțiune, cu zombie, care are loc într-unul dintre cele mai populare orașe din lume într-un context care ajunge să pară plauzibil după pandemii, războaie și popularitatea „Zombie” care câștigă mai mult teren ca niciodata, fie vorba de jocuri sau filme și seriale.”

Jocul are destul conținut cât să ne țină ocupați între 15 și 40 de ore, în funcție de stilul de joc al fiecăruia, iar pentru fanii jocurilor Zombie este o gură de aer curat într-o piață suprasaturată și mult prea serioasă.

Dead Island 2 este disponibil pe Gamepass din 22.02.2024

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version