Acasă Jocuri Termină-ți povestea cu WWE 2K24 MyRISE

Termină-ți povestea cu WWE 2K24 MyRISE

Peste 6 ore de dublaj făcut de starurile din WWE Superstar și experiențe unice în cele 2 povești noi: Unleased (campionatul feminin) și Undisputed (campionatul masculin)

0
Ascultă acest articol

Astăzi, 29.02.2024, 2K a lansat un trailer nou pentru WWE 2K24 prin care ne-au arătat campania din MyRISE. În acest mod de joc al vestitei serii de wrestling vom putea sa parcurgem 2 fire narative distincte: povestea campionatului feminin în Unleashed și cea a campionatului masculin în Undisputed. Jucătorii își vor crea propriul Superstar și îl vor ajuta să avanseze în carieră, cu 80 de recompense ce includ arene, Paybacks, intrări, cartonașe MyFACTION și centuri de campionat. Campania are peste 6 ore de dialog original de la wrestleri faimoși precum Roman Reigns, Cody Rhodes, „Dirty” Dominik Misterio, Mick Foley, Shotzi și alții.

În cadrul Unleashed, jucătorii vor intra în rolul uneia din fondatoarele celei mai bune promoții din scena indie. Când i se oferă oportunitatea să își arate talentul la WWE își va „dezlănțui” potențialul sau va ezita?

Campania din Undisputed îl are în rolul principal pe personajul original creat de jucător, ce va încerca să ia poziția de campion lasată goală de Roman Reigns, ce a ales să îi urmeze exemplul lui The Rock și să meargă la Hollywood. Dar pretendenții la poziția de campion trebuie să fie pregătiți, deoarece „Șeful de trib” nu va fi plecat mult timp.

Ambele campanii vor oferi alegeri multiple ce vor avea un impact asupra carierei personajului creat de jucător. Acesta va putea să întruchipeze arhetipul unui star de la Hollywood, a unui parsonaj supranatural sau a unui ticălos brutal și dacă se va alinia cu personaje precum William Regal sau The Miz. Pe lângă arene și centuri de campionat originale, jucătorii pot să deblocheze cartonașe specifice MyFACTION în campania MyRISE în ambele campanii. Acestea vor include cartonașe cu wrestleri precum Cole Quinn, Chosen, Slade, Tavish și alter ego-ul lui Xavier Woods, Zero pentru a enumera doar câteva  dintre acestea.

Cele 3 ediții ale WWE 2K24 sunt:

  • Ediția Deluxe disponibilă în format digital mondial din 05.03.2024.
  • Ediția 40 de ani de WrestleMania exclusiv în format digital din 05.03.2024.
  • Ediția Standard și Standard Cross-Gen Digital din 08.03.2024.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version