Acasă Jocuri Jocuri și accesorii noi anunțate la Nacon Connect 2024

Jocuri și accesorii noi anunțate la Nacon Connect 2024

Terminator: Survivors, Dragonkin: The Banished, Greedfall II: The Dying World, Endurance Motorsport Series și MXGP au fost anunțate iar accesoriile Revolution 5 Pro și RIG 600 Pro au fost prezentate

0
Ascultă acest articol

În cea mai nouă ediție a NACON Connect, compania franceză ne-a prezentat noile accesorii de gaming împreună cu jocurile care vor fi lansate anul acesta. Precum anul trecut, evenimentul are câte ceva pentru fiecare, indiferent că e vorba de gameri de PC sau de console, cei nostalgici ai anilor ’80; fanii genului Hack’n’Slash sau chiar vitezomanii.

În cadrul evenimentului anual al celor de la NACON, jucătorii au avut ocazia să (re)descopere jocurile și accesoriile companiei. Cele 3 jocuri noi anunțate în livestream sunt: Endurance Motorsport Series și MXGP, proiecte ce sunt dezvoltate de către studioul KT Racing, și Dragonkin: The Banished, dezvoltat de studioul Eko Software, care au produs și jocul Warhammer Chaosbane (2019).

De asemenea, jocuri mult așteptate precum Greedfall II: The Dying World și Terminator: Survivors (ale căror nume a fost oficial anunțat) au primit trailere noi și dată de lansare.

Ediția din 2024 a evenimentului a prezentat și jocurile ce urmează să iasă în următoarele săptămâni. Acestea sunt: Welcome to Paradize (care a fost lansat în timpul prezentării), Garden Life: A Cozy Simulator (disponibil din 22.02.2024), Taxi Life: A driving Simulator (07.03.2024) și Crown Wars: The Black Prince, un joc de strategie medieval într-o lume asaltată de forțe întunecate, care va fi lansat pe 14.03.2024.

Accesoriile NACON

Accesoriile NACON sunt în continuă dezvoltare, pentru a îmbunătăți performanța jucătorilor. Produsele principale ce au fost prezentate în cadrul NACON Connect sunt:

  • Revolution 5 Pro, creat de către jucătorul profesionist Mister Crimson (produs care este compatibil cu PC și PlayStation 5), controller-ul este menit să ajute jucătorii să își perfecționeze abilitățile.
  • RIG 600 sunt noile căști din seria RIG ce au devenit un standard în SUA și Europa pentru comfort, fiabilitate și versatilitate.

Noile Titluri

ENDURANCE MOTORSPORT SERIES

Dezvoltat de propriul studio al celor de la NACON, KT Racing, Endurance Motorsport Series este un joc de curse ce permite jucătorului să simtă toate provocările și bucuriile unui pilot cât și cele ale unui inginer de curse. Jocul va fi lansat în 2025, iar acest simulator va include vehicule și circuite oficiale. Jocul ne promite un mecanism inovator în care strategia de curse și puterea de luare a deciziilor pe baza unor factori imprevizibili (incidente pe pistă, vreme, etc.) vor fi la fel de importante precum abilitățile de condus.

DRAGONKIN:  THE BANISHED

Studioul Eko Software au plăcerea să ne prezinte Dragonkin: The Banished, un tribut adus genului  Hack’n’Slash, ce are loc într-o lume a fanteziei întunecate unde personajele cu care vom juca sunt un hibrid între dragoni și oameni. Jocul poate fi jucat atât singur cât și cu alți 3 jucători, iar scopul jocului va fi eliberarea lumii de sub tirania dragonilor. Dragonkin: The Banished va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Serie și Steam în Februarie 2025.

MXGP – THE OFFICIAL MOTOCROSS VIDEOGAME

Jocul oficial al campionatului motocross mondial FIM, MXGP este dezvoltat de către echipa de la KT Racing, un studio specializat în jocuri de curse, și va fi lansat în ultima parte a anului 2024 pentru PlayStation 5, Xbox Series și PC. Jucătorii vor putea explora culisele celui mai important campionat motocross și vor avea access la tot conținutul campionatului – de la calendare, la piloți, echipe, motociclete și sponsori.

Detalii noi

GREEDFALL II  – THE DYING WORLD

RPG-ul celor de la Spiders se întoarce în format early access pe Steam în vara anului 2024. Continuarea jocului din 2019 vom asuma rolul unui băștinaș din Teer Fradee ce a fost răpit și dus în Gacane, orașul colonizatorilor.

TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN

Noul aspect al jocului Test Drive Unlimited Solar Crown, jocul de curse ce are loc în regiunea Hong Kong, a fost prezentat în timpul evenimentului. Pe lângă oportunitățile de plimbare cât și cele de curse, jucătorii vor avea posibilitatea să exploreze locația și Off-Road.

TERMINATOR: SURVIVORS Ziua Judecății a fost doar începutul

Dezvoltat de divizia NACON din Milano, Terminator: Survivors este un joc de supraviețuire open-world ce are loc în universul prezentat de primele două filme faimoase regizate de James Cameron. Această nouă poveste are loc după evenimentele celui de-al doilea film al francizei, iar jucătorul va prelua controlul unui grup de supraviețuitori în perioada ce a urmat după Ziua Judecății. Mașinăriile Skynet vor vâna grupul constant, iar supraviețuitorii se vor lupta pe puținele resurse ce au rămas. Jocul poate fi jucat singur sau cu împreună cu alți jucători.

Pentru a comemora că anul acesta franciza împlinește 40 de ani, Terminator: Survivors va fi lansat în early access pe PC (Steam) pe 24.10.2024, iar pe console la o dată ulterioară.

În Curând!

WELCOME TO PARADIZE

NACON Connect a sărbătorit lansarea jocului Welcome to ParadiZe, un titlu ce combină genurile de acțiune, crafting, RPG și de supraviețuire cu o lume open world.

În lumea din ParadiZe, jucătorii își vor putea îndeplini visul de a fi stăpânii propriului zombi! Acesta va ajuta jucătorii cu recolta, îi va proteja și îi va ajuta să se lupte cu zombi sălbatici. Jucătorii trebuie să devină cei mai buni și șireți pentru a se apăra de inamici și pentru a nu fi mâncați (în special de Domnișoara Margareta, elefantul zombi ce cutreieră lumea-n lung și lat).

CROWN WARS: THE BLACK PRINCE

Noul trailer pentru jocul de strategie Crown Wars: The Black Prince ne arată armele disponibile în joc: 13 tipuri realistice diferite, ce pot fi îmbunătățite, fiecare cu propria abilitate pentru a-l ajuta pe jucător să câștige lupta. Jucătorul trebuie să își facă propria unitate de luptă cu care să caute sursa întunericului și cu care să oprească un complot malefic prin care un cabal cunoscut sub numele de Ordinul crează haos în regat pentru a acumula putere.

RAVENSWATCH

Ravenswatch, roguelike-ul faimos va ieși din early access. Jocul a fost încercat de peste 400.000 de jucători, iar inspirațiile titlului sunt poveștile, legendele și fabulele din diferitele regiuni ale planetei. Noua regiune, Avalon, va fi lansată în aprilie 2024, împreună cu ultimele două capitole ale aventurii.

Simulatoare de viață

Creată în 2019, seria simulatoarelor de viață combină imersiunea și gestionarea. În cadrul NACON Connect 2024 au fost prezentate 4 jocuri ale acestei arii: Chef Life, ce a prezentat noul conținut gratis – Cooking LabGarden Life împreună cu Taxi Life, ce vor fi lansate pe 22 februarie 2024, respectiv 7 martie 2024, și Ambulance Life, jocul ce a fost anunțat inițial la PC Gaming Show, ce va fi lansat în septembrie 2024.

Divizia de Sporturi

Unul din pilonii centrali ai ADN-ului NACON, jocurile de sport au făcut parte din prezentarea de anul acesta. Fanii jocurilor de sport au avut oportunitatea să vadă imagini noi din TieBreak: Official Game of the ATP and WTARugby 24șiTour de France 2024 împreună cu Pro Cycling Manager 2024 (ambele anunțate în cadrul evenimentului). Fanii motorbike au primit confirmarea privind lansarea MXGP în cadrul acestui an (2024), iar fanii skateboard-ingului au văzut imagini noi din DLC-ul jocului Session: Skate Sim, intitulat Schoolyard.

Mai multe informații despre fiecare joc pot fi accesate de pe paginile lor de Steam.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version