Michael Cuesta și Stephen Schiff fac echipă pentru un film cu agenți CIA

0
963
Michael Cuesta
Ascultă acest articol


Michael Cuesta a semnat să fie regizorul ecranizării poveștii romanului lui Vince Flynn, Kill the Messenger, al cărui scenariu a fost scris de Stephen Schiff.

Proiectul CBS Films se va concentra pe agentul de combatere a terorismului, Mitch Rapp, recrutat de CIA, după ce prietena lui este ucisă într-un atac cu bombă de la bordul Pan Am Flight 103. Personajul a fost introdus pentru prima dată în cartea lui Flynn, în 1999, “Transfer de putere”, dar în cartea din 2010, “Asasin american”, autorul a detaliat cum Rapp a ajuns un agent CIA.

Lorenzo di Bonaventura și Nick Wechsler sunt producătorii “Kill the Messenger”, iar CBS Films a venit cu ideea de a-l face axat pe personajul Rapp și cum a devenit acesta un agent CIA.

Cuesta și Schiff au mai colaborat la seriale TV de gen thriller și spionaj. Cuesta a regizat mai multe episoade ale dramei patriote CIA, “Showtime”, în timp ce Schiff este scenarist și producător executiv pentru “Americans”, despre doi spioni sovietici (interpretați de Keri Russell și Matthé Rhys) și prieteni pe viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.