Ascultă acest articol


În seara asta, dacă nu știați, colega noastră dragă, pe numele ei Eliza, merge să vizioneze „Spectre”, cel de-al 24-lea film din seria James Bond (oh ! How i hate that !!).

Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc eu, despre film o să vă povestească ea, ci despre alt aspect. Nu știu dacă știți sau nu, dar Daniel Craig s-a cam săturat de personajul, de-acum celebru, Bond… James Bond. Până aici nimic dezastruos (cu toate că, după părerea mea, este un mic dezastru), partea interesantă de-abia acum vine… producătorii deja se grăbesc în a face liste cu posibili înlocuitori pentru Daniel Craig, și, persoană importantă, nu spui cine, ne-a dat și nouă, la redacție, o listă cu 5 posibili candidați la rolul de spion al Majestății Sale.
Am să încerc, pe rând, să îi prezint pe fiecare în parte, dar… atenție !!! Unii s-ar putea să vi se pară nepotriviți, alții extrem de potriviți. Rugămintea e să nu judecați după aparențe, ci să vă luați după palmaresul fiecăruia, și de ce nu, chiar și după calitățile fizice ale fiecăruia.
Pornim, așadar, la drum cu cei 5 posibili candidați la rolul de James Bond !

1Idris Elba

E celebru, a jucat în destul de multe filme, chiar de boxoffice, dar e Idris Elba! Este printre cei care este tot mai zvonit de a prelua rolul de James Bond, având în vedere și legăturile lui de sânge cu Londra (e născut acolo), singura problemă fiind că e de culoare. Chiar am vrea să vedem un James Bond de culoare ?

2Harry Cavill

Cel de-al doilea candidat are deja la activ un blockbuster, a mai scos unul, așa-și-așa, și în 2016 îl vom vedea în cel mai așteptat film al începutului de an. Este vorba de Harry Cavill care a filtrat deja cu un pseudo James Bond, în cel mai nou film al său, The Man From UNCLE, dar a și fost, la un moment dat, una din alegerile regizorului Martin Campbell, pe când era la cârma unui alt film din seria James Bond, și anume Casino Royale.

3Tom Hardy

Nu cred că mai avem nevoie de nici o altă prezentare pentru cel de-al treilea candidat la rolul de spion al Majestății Sale, așa că vă spun direct, este vorba de Tom Hardy, unul din cei mai respectați și imprevizibili actori birtanici, cu o ascensiune admirabilă în ultima decadă.

4Michael Fassbender

Pe cel de-al patrulea candidat l-am văzut de curând în cea mai bună adaptare cinematografică a unei piese scrise de Shakespeare, Macbeth, și în plină ascensiune și el. Este vorba despre Michael Fassbender, un alt exponent de marcă al cinematografiei internaționale, cu origini germano-irlandeze, și cu toate atuurile în a devenii un nou James Bond.

5Benedict Cumberbatch

E înalt, culmea, tot englez, a jucat excepțional în The Imitation Game, și îl vom vedea, în curând, în două super producții, una în universul Marvel, și anume Doctor Strange, care va apare în 2016, și în Jungle Book: Origins, film programat să apară în 2017. V-ați prins despre cine este vorba ? Dacă nu, vi-l prezint pe Benedict Cumberbatch, care de la Sherlock și până la Star Trek, a avut o ascensiune de invidiat, cel puțin în ultimii 2 ani. Nu este el chiar arhetipul agentului 007, dar este un contra-candidat de luat în seamă.

Cam aceasta este lista noastră, cu primii 5 candidați în a prelua rolul lui Daniel Craig, în franciza James Bond. Dacă va face cu ochiul vreunul dintre cei cinci, vă anunțăm că mai avem și alți candidați, mai exact 21 de posibili James Bond, pe care, cine știe, dacă sunteți curioși, o să îi prezentăm în zilele care urmează.

Până atunci, așteptăm recenzia colegei noastre, Eliza, și… „tovarăși cinefili” la cât mai multe pelicule sub ochi !

PS: Nu uitați că mă puteți asculta, zilnic, de luni, până vineri, începând cu ora 7 dimineața, la Radio 1 România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.