Cartoon Network a câştigat trei premii BAFTA pentru copii

Cartoon Network a câştigat trei premii BAFTA pentru copii

0
1100

Animaţia “Uimitoarea lume a lui Gumball” a fost marele câştigător al Premiilor BAFTA pentru copii, eveniment care a avut loc ieri la Londra. Serialul a primit premiul pentru Cel mai bun scenarist şi pentru Cea mai bună animaţie, ajungând să deţină opt distincţii BAFTA. Cartoon Network nu s-a oprit aici, “Aventurile fraţilor urşi” câştigând la categoria Cel mai bun show internaţional.

“Aventurile Fraţilor urşi” este un serial care spune povestea a trei fraţi urşi care încearcă să se adapteze societăţii umane. Animaţia a avut o concurenţă acerbă în cadrul competiţiei, printre concurenţi numărându-se “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”, dar şi “Peter Rabbit”.

La rândul său, “Uimitoarea lume a lui Gumball” a învins creaţii de notorietate, cum ar fi “Sean the Sheep”, “Stick Man” şi “Counterfeit Cat”.

Ian McDonough, Senior Vice President şi Managing Director Turner, responsabil pentru Europa de Nord, a spus: “Ce succes incredibil pentru Cartoon Network! “Aventurile fraţilor urşi” şi “Uimitoarea lume a lui Gumball” sunt exemple sclipitoare pentru ceea ce Cartoon Network are de transmis – seriale unice, amuzante şi spectaculoase. Suntem foarte mândri de acest succes şi este o onoare să avem şi recunoaşterea BAFTA.”

Aceste trei premii au ridicat la treisprezece numărul distincţiilor obţinute de Cartoon Network în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.