Peste doar câteva zile, începe Luna Copiilor, iar Minimax le-a pregătit celor mici numeroase surprize, de 1 și 2 iunie (vineri și sâmbătă). Postul TV dedicat copiilor între 2 și 12 ani îi așteaptă pe toți fanii desenelor animate în Parcul Lumea Copiilor (din sector 4, București), începând cu ora 15:00. Aici, în zona „La scenă”, micuții vor fi întâmpinați de mascotele Minimax și de Motanul Încălțat, care le vor împărți cărticele de activități și alături de care își vor putea face numeroase poze.

Evenimentul organizat în București pe datele de 1 și 2 iunie face parte din campania de imagine a postului Minimax (primul canal educativ pentru copii din țara noastră, care promovează un conţinut non-violent și desene pacifiste), desfășurată în perioada 16 mai – 15 iunie. Din aceasta mai face parte și concursul organizat pe pagina de Facebook Minimax (www.facebook.com/minimaxromania). În cadrul aplicației intitulate „Concurs cu eroii animați preferați”, Minimax invită copiii să intre în pielea personajelor animate preferate: fetițele pot deveni Albă-ca-Zăpada sau Barbie, intrând în lumea serialelor „Eu și cei 7 pitici” și „Barbie Dreamtopia”; băieții se pot transforma în eroi plini de curaj, alături de spadasinul felin din „Peripețiile Motanului Încălțat” ori lemurianul din „Trăiască regele Julien!” – ambele producții DreamWorks.

Premiul cel mare al concursului este o petrecere fabuloasă de ziua câștigătorului, la care își poate invita toți prietenii! În plus, se mai pot câștiga alte 200 de premii: 70 de seturi „Barbie Dreamtopia”, 70 de seturi cu nisip kinetic, 60 de cărți cu CD „Motanul Încălțat”. Pentru a accesa aplicația de pe desktop/laptop, intrați aici: https://www.facebook.com/minimaxromania/app/190322544333196/?ref=page_internal. Varianta mobile se găsește aici: http://bit.ly/2x0FLe4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.