Indiferent dacă lucrați într-unul dintre cele mai dificile 20 de locuri de muncă sau aveți o altă ocupație extremă, vă puteți permite să nu vă faceți griji dacă tehnologia dvs. este la fel de robustă pe cât o cere activitatea dvs. deosebită. Viața dvs. și viețile colegilor ar putea depinde literalmente de această tehnologie. Indiferent dacă lucrați pe o platformă petrolieră, sunteți primul salvator în accidente, lucrați în producție sau sunteți militar, când ieșiți pe teren tehnologia dvs. este expusă la elemente și condiții precum temperaturi extreme, vibrații constante sau niveluri ridicate de praf și umiditate, condiții care ar pune la grea încercare un laptop obișnuit de birou. De aceea, portofoliul de computere Latitude Rugged al Dell Technologies este proiectat și testat pentru a rezista celor mai dure și mai exigente medii.

Să cunoaștem noul Dell Latitude 5430 Rugged și Latitude 7330 Rugged Extreme
Ce ne cer clienții noștri: un computer care să ruleze aplicațiile moderne de astăzi, să rămână conectat indiferent de locul în care se află, bateria să nu se epuizeze cu ușurință și să rămână funcțional în diverse medii extreme. Portofoliul nostru de computere Latitude Rugged îndeplinește exact aceste cerințe și a câștigat în mod constant cote de piață în ultimele trimestre datorită modului în care răspundem la aceste nevoi ale clienților, în urma proiectării excelente și a avantajelor aduse de performanța noastră în lanțul de aprovizionare.

Pe baza experienței noastre, ne concentrăm și mai mult pe anumite puncte sensibile și studii de caz în utilizare pe care clienții noștri le experimentează, cum ar fi efectuarea unui apel EMS într-o zonă rurală sau rezolvarea unei probleme critice la un punct de exploatare petrolieră îndepărtat. Am lucrat intens cu echipele noastre de cercetare și dezvoltare pentru a reconfigura complet laptopurile noastre robuste. Noile Dell Latitude 5430 Rugged și Latitude 7330 Rugged Extreme conțin:

• Procesoare Intel de ultimă generație (a 11-a generație Tiger Lake) pentru o productivitate sporită pe teren
• Conectivitate Wi-Fi6E și 5G pentru misiuni importante
• Ecrane touch îmbunătățite, vizibile în lumina naturală intensă și care pot fi utilizate cu mănuși, cu o luminozitate de până la 1400 de niți, pentru utilizare în aer liber
• Durată îmbunătățită de funcționare a bateriei până la aproape 25 de ore; baterii duble schimbabile și Express Charge Boost pentru o încărcare de până la 35% în 20 de minute pentru operațiuni pe teren 24/7.

În plus față de toate aceste caracteristici, personalul de siguranță publică poate folosi opțiunea de conectivitate la rețeaua 5G sau pot profita de FirstNet Ready™, un serviciu care oferă acces prioritar la rețele de bandă largă dedicate, rapide, fiabile și de mare capacitate, pentru coordonarea rapidă pe teren în timpul situațiilor de urgență.

Robustețea, fiabilitatea și performanța sunt esențiale atunci când vă aflați pe teren, dar nu în detrimentul securității. Atât noul Dell Latitude 5430 Rugged cât și Latitude 7330 Rugged Extreme vin cu autentificare avansată TPM 2.0 ControlVault™ pentru dispozitive securizate. Cheile criptografice integrate, cititorul de carduri inteligente cu contact și fără contact și opțiunile cititorului de amprente oferă securitate suplimentară a dispozitivului.

O privire mai amănunțită

Să vedem care sunt câteva dintre caracteristicile-cheie ale fiecărui laptop:

Dell Latitude 5430 Rugged – gata de lucru oriunde; cel mai ușor , cel mai puternic semi-rugged laptop 5G de 14”.

Dacă aveți o slujbă care necesită, pe teren, echipamente rezistente și cu performanțe optime, atunci Latitude 5430 Rugged este potrivit pentru dvs. Cântărește doar 1,97 kg. Este testat la cădere de la 3 picioare (0,91 metri) și vine cu un grad ridicat de protecție împotriva prafului, murdăriei și pătrunderii apei (IP-53).

Dell Latitude 7330 Rugged Extreme – cel mai mic laptop fully-rugged 5G de 13”.
Latitude 7330 Rugged Extreme are un ecran cu vizibilitate în lumina direct a soarelui de 1400 de nituri și cu capacitate multi-touch, operabil și cu mănuși. Este testat la cădere de până la 6 picioare (1,82 metri) și protecție IP-65 împotriva prafului, murdăriei și pătrunderii apei.

Toate aceste performanțe vin împreună cu serviciile și asistența noastră pentru companii, inclusiv opțiunea de asistență la fața locului pentru următoarea zi lucrătoare. Ambele dispozitive sunt primele de la Dell care sunt livrate cu noul Windows 11 preinstalat, oferind de la început cea mai bună experiență de utilizare posibilă – deoarece experiența trebuie să fie aceeași indiferent de condiții. Pentru a îmbunătăți și mai mult performanța sistemului, noile laptopuri Rugged vin, de asemenea, cu Dell Optimizer, o aplicație software care utilizează inteligența artificială și învățarea automată pentru a optimiza performanța pe baza utilizării.

Laptopurile Rugged sunt gata, tu ești?
Odată cu rolul în continuă creștere pe care îl joacă tehnologia în toate sectoarele, inclusiv petrol și gaze, servicii de salvare, administrație și forțele de ordine, am făcut din aceste noi laptopuri robuste cele mai bune echipamente pe care le puteți avea – astfel încât să vă concentrați asupra slujbei dvs., și nu asupra tehnologiei.

Disponibilitate

Laptopurile Dell Latitude Rugged 5430 și 7730 vor fi disponibile pentru comenzi din 9 decembrie 2021, echipate cu Windows 11.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.