Incă de când au debutat din mai 2014, driverele NVIDIA Game Ready au fost cele mai bune din clasa lor, iar un nou video de la NVIDIA explică cum devin driverele „Game Ready”. Într-o singură zi, procesul de testare al driverelor NVIDIA Game Ready implică peste 1,000 de teste diferite pe o varietată largă de titluri lansate sau care urmează să fie lansate. Toate acestea reprezintă peste 1.8 milioane de ore de testare doar în 2021. Pentru a oferi mai mult context, asta înseamnă peste 214 de ani calendaristici investiți în calitatea driverelor Game Ready într-un singur an!

Video-ul vine alături de o un nou driver Game Ready pentru Dune: Spice Wars. De asemenea, NVIDIA introduce și statistici pentru Reflex, astfel încât gamerii să poată afișa în timp real măsurătorile legate de lag în câteva dintre shooterele lor preferate.

VIDEO: Cum funcționează driverele Game Ready și cum contribuie acestea la cea mai bună experiență de gaming

Driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru jocurile preferate ale gamerilor pentru că sunt ajustate în detaliu alături de dezvoltatori și testate extensiv pe mii de configurații hardware de tip desktop și laptop pentru performanță maximă și fiabilitate.

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost creat de la 0 drept metodă prin care să se ofere cea mai bună experiență posibilă. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, prin care se face schimb în mod regulat între variante pre-lansare ale jocului și drivere. Lucrăm împreună pentru a găsi optimizări, pentru a rezolva probleme și pentru a oferi cea mai bună variantă în fiecare caz în parte, astfel încât și jocul și driverul Game Ready să fie la cea mai mare calitate și performanță la lansare.

Și chiar dacă partenerii noștri sunt obligați să nu mai lucreze la build-ul de lansare atunci când jocul atinge „borna GOLD”, și se concentrează pe modificări post lansare și pe patch-uri, NVIDIA continuă să optimizeze driverele pentru jocuri chiar până la lansare, oferind gamerilor o experiență excelentă încă din prima zi.

Având în vedere cât de important este un driver pentru experiența de gaming, NVIDIA nu lansează drivere Game Ready Beta. La fel cum jocurile se lansează la un alt standard față de atunci când sunt în Beta, și noi credem că doar driverele la calitate de lansare sunt cele bune. Drept urmare, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de la Microsoft.

NVIDIA a lansat peste 150 de drivere Game Ready, cu suport din prima zi pentru peste 400 de jocuri; numai în 2021 au fost 75 de drivere Game Ready care au avut suport pentru 75 de titluri. Iar pe lângă lista de jocuri care beneficiază de suport și care apar în articolele despre drivere, avem echipe dedicate pentru Unreal Engine, Unity și alte motoare de dezvoltare. Acest lucru asigură că miile de jocuri indie pentru PC lansate anual, construite exclusiv cu uneltele din acele motoare, merg excepțional de bine la lansare.

Statutul de Game Ready este atins doar prin munca a sute de ingineri experți, mii de teste pe PC, focus pe excelență, investiții extinse și o cooperare apropiată cu dezvoltatorii. Acest proces asigură că fiecare Driver Game Ready este optimizat pentru lansarea ta preferată, lună de lună.

Urmărește video-ul pentru a afla mai multe despre procesul prin care driverele devin Game Ready.

Prezentăm statistici Reflex: Măsurători de latență automate și ușoare

La începutul acestui an, NVIDIA a prezentat configurare pentru NVIDIA Reflex Analyzer cu un singur click prin GeForce Experience, simplificând foarte mult procesul de evaluare a latenței sistemului. Acum, NVIDIA prezintă statistici NVIDIA Reflex, care permit gamerilor să măsoare partea din latența sistemului, numită latența PC-ului.

Cu latența PC-ului, gamerii pot optimiza setările din jocuri și pot monitoriza performanța în timp prin simpla pornire a interfeței GeForce Experience și selectarea afișajului de latență. Nu este necesară deținerea unui monitor cu sistemul de analiză Reflex pentru a putea afișa măsurătorilor, este necesar doar un joc cu Reflex SDK 1.6 pentru a beneficia de aceast avantaj.

Următoarele jocuri au primit update la Reflex SDK 1.6 și pot afișa statistici Reflex!

 • Bright Memory Infinite
 • Fortnite
 • Rust
 • Valorant

Un nou driver NVIDIA Game Ready pentru Dune: Spice Wars

Astăzi, NVIDIA a lansat un nou Game Ready Driver pentru Dune: Spice Wars. Printre alte lucruri adăugate cu acest driver se numără:

 • Chernobylite primește un upgrade de Ray Tracing

În ultimul update post lansare,  Chernobylite  de la The Farm 51 adaugă reflexii ray-traced, reflexii translucente ray-traced, mesh caustics ray-traced și water caustics ray-traced. Jocul avea deja suport pentru DLSS, așa că gamerii GeForce beneficiază de experiența definitivă pentru joc.

 • JX3 Online primește un upgrade de DLSS

JX3 Online MMORPG cu lupte marțiale care a bucurat gamerii de PC din China încă din 2016. Pe 28 aprilie, JX3 online va beneficia de un update care va introduce o nouă versiune de DLSS, îmbunătățind calitatea pentru milioanele de jucători.

 • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Early Access Support

Bloodhunt este un battle royale free-to-play. Driverele oferă cea mai bună experiență în joc.

 • noi monitoare compatibile G-SYNC
  1. ASUS ROG XG259CM
  2. Galaxy VI-01
  3. Samsung G95NA
 • noi jocuri cu setări optime
  1. Death Stranding: Director’s Cut
  2. Elex II
  3. Ghostwire: Tokyo
  4. GRID Legends
  5. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
  6. Martha Is Dead
  7. The Planet Crafter
  8. Tiny Tina’s Wonderlands

Devino GeForce, beneficiază de recompense în Genshin Impact

Genshin Impact a devenit unul dintre cele mai jucate și populare jocuri de la lansarea gratuită din 2020. Update-uri dese îmbunătățesc jocul constant, adăugând conținut pentru jucători, pe care aceștia să-l experimenteze singuri sau în co-op online. Iar cu o poveste captivantă, gameplay excelent și personaje foarte iubite, Genshin Impact a devenit unul dintre cele mai bune jocuri din lume.

Pentru a sărbători cel mai nou update din Genshin Impact, Zephyr of the Violet Garden, NVIDIA împreună cu dezvoltatorul miHoYo au decis să ofere gamerilor GeForce un bundle Genshin Impact prin intermediul aplicației GeForce Experience.

Pe 26 aprilie, cei care dețin GeForce vor putea beneficia de 20,000 Mora, cu care pot cumpăra noi iteme, 4 Mystic Enchantment Ores, care oferă cumulat 40,000 XP pentru arme și 2 Hero’s Wit care oferă 40,000 XP pentru personaj.

Află mai multe despre recompensa Genshin Impact aici.

Driverul NVIDIA Studio pentru aprilie și noua serie „În NVIDIA Studio”

În NVIDIA Studio este o nouă serie săptămânală care sărbătorește artiști, munca lor și modurile în care accelerarea RTX și ecosistemul NVIDIA Studio ajută în procesul creativ. De asemenea, este locul în care creatorii pot afla noi știri despre update-uri ale aplicațiilor, hardware nou și driverele NVIDIA Studio – inclusiv cel din aprilie care se lansează mâine.

Cel mai nou driver Studio adaugă suport pentru update-uri recente ale aplicațiilor creative, în special Unreal Engine 5. Plăcile video RTX oferă dezvoltatorilor care folosesc UE foarte multe beneficii:

 • Hardware și software ray tracing pentru Lumen, cel mai nou sistem de iluminare globală din UE5
 • Un update pentru un conector NVIDIA Omniverse care include abilitatea de a exporta geometria sursă a mesh-urilor Nanite
 • Ray tracing și DLSS accelerat de RTX în viewport-ul UE5 pentru vizualizare în timp real
 • Grafică ray-traced și un număr crescut de cadre pe secundă în produsul final prin aceleași technologii de mai sus
 • Denoiser în timp real de la NVIDIA cu performanță în timp real

Driver-ul include și suport pentru cel mai recent update Maxon Cinema 4D (inclusiv adopția OpenColorIO), Chaos Vantage, Omniverse și altele.

Cel mai nou workstation mobil de la Lenovo, ThinkPad P1 ajunge în linia de laptopuri Studio și poate fi configurat cu plăci video GeForce RTX sau NVIDIA RTX –  chiar și cu RTX A5500 pentru laptop.

Nu în cele din urmă, săptămâna aceasta În NVIDIA Studio aruncăm o privire asupra unui artist care ne duce înapoi în timp. Plin de nostalgie, artistul 3D la NVIDIA, Andrew Averkin, din Ucraina, a împărtășit „When We Were Kids”. A folosit placa video RTX și Omniverse, împreună cu denoiser UE5 accelerat de RTX pentru a scurta timpul de randare la doar câteva secunde.

Averkin a modelat When We Were Kids în Autodesk 3ds Max, unde viewport-ul accelerat de RTX și denoising-ul AI accelerat de RTX au permis interactivitate fluidă, în ciuda dimensiunii foarte mari a fișierului.

Săptămâna trecută, în prima ediție din În NVIDIA Studio, am început cu artista 3D Jasmin Habezai-Fekri, a cărei muncă incredibilă este creată în Unreal Engine, Blender și Substance 3D, folosind un GeForce RTX 2070 (link către blog). Timpii de randare au fost reduși pe placa video RTX în Blender, în timp ce Unreal Engine a beneficiat de DLSS, crescând interactivitatea în viewport prin utilizarea AI la randarea cadrelor la o rezoluție mai joasă fără a pierde detaliile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.