AMC Networks dă startul vacanței de vară! Un sezon întreg plin cu filme pe toate gusturile, desene animate cu aventuri jucăușe pentru copii și rețete ușoare și răcoritoare pentru telespectatorii pasionați de gătit.

După finalul glorios al celui de-al șaptelea sezon din Fear the Walking Dead, acum AMC te poartă pe drumul amintirilor și o aduce în prim plan pe Sharone Stone, în partea a două a filmului Instinct Primar. La Filmcafe este vremea Tânărului Faraon, un film de excepție în trei părți, difuzat 3 zile consecutiv. Copiii au motive de bucurie în vacanță, alături de Minimax și JimJam! La Minimax Barbie revine cu un serial nou-nouț, iar JimJam pune accent pe iubirea dintre părinți și copii, cu ajutorul iepurasilor drăgălași din Ghici cât de mult te iubesc?TV Paprika este cea care îndeamnă telespectatorii să mănânce sănătos, venind în sprijinul lor cu două emisiuni delicioase: Sănătate în bucate și Înnebuniți după rețete.

Vara este despre relaxare, mâncare bună și bucurie că în copilărie!

AMC – Instinct Primar II – În 30 iunie, de la ora 22:00

Dr. Michael Glass (David Morrissey), un controversat psihiatru criminalist din Londra, are acum o nouă misiune. Trebuie să realizeze profilul psihiatric al Catherinei Tramell (Sharon Stone). Suspectată a avea legătură cu moartea misterioasă a unui star sportiv, Tramell reușește să îl atragă pe Glass în capcană să de minciuni și seducție.

Filmcafe – Tânărul Faraon 1, 2 și 3

Prima parte: 10 iunie, de la ora 20:05
A doua parte: 11 iunie, de la ora 20:15
A treia parte: 12 iunie, de la ora 20:15

Tut arată, în premieră pe ecrane, povestea faraonului egiptean, unul dintre cei mai renumiți conducători din istoria omenirii. Serialul special și ambițios relatează cum a dobândit putere Tut, precum și lupta să dusă pentru a conduce Egiptul spre glorie, în timp ce consilierii săi cei mai apropriați, prietenii și iubitele complotează în interesele proprii nefaste. Tut prezintă imaginea captivantă a unei lumi pline de iubiri sfâșietoare, războaie eroice, comploturi politice, conspirații, gelozie și chiar crimă – dovedind că lumea în care a trăit Tut nu a fost prea diferită de a noastră.

TV Paprika – Sănătatea în bucate – Din 9 iunie, de la ora 20:30

Tadeusz Muller poartă dragul de gătit în genele sale. Psiholog de profesie, Tadeusz inventează și creează zilnic diverse concepte alimentare. Prezentatorul ne arată că fructele și legumele găsite în Polonia sunt surse neprețuite de sănătate și o oportunitate inepuizabilă atunci când vine vorba de a prepară mâncare delicioasă. Tadeusz vizitează câmpurile că să inspecteze culturile, iar în bucătăria lui prezintă rețete care sunt adevărate bombe cu vitamine.

TV Paprika – Înnebuniți după rețete – Din 27 iunie, de la ora 20:30

Gazdă noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv.

Minimax – Barbie: Duetul Prieteniei – Zilnic, de la ora 18:00

Serialul le urmărește pe Barbie și Barbie pe parcursul unui an petrecut la un liceu de arte din NYC, unde își propun să înregistreze un demo muzical și să lucreze pentru a-și finanța visele, totul în timp ce explorează orașul poreclit Marele Măr și revin adesea la Malibu pentru a vizită familia și prietenii. Plin de povești despre prietenie, familie, pasiune și perseverență, serialul urmărește acest duo special, în timp ce lucrează din greu și se distrează urmărindu-și visele.

Jim Jam – Ghici cât de mult te iubesc – Sezon 2, zilnic, de la ora 20:06

Într-o dimineață, Little Nutbrown Hare se trezește simțind un miros îmbietor. Împreună cu Little Field Mouse, ei caută peste tot pentru a află sursă acestui miros. Un serial despre iubirea unui tată pentru fiul sau și despre legătură strânsă care se formează în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.