Sezonul 4 din Hudson și Rex, difuzat în premieră în România la DIVA

Din 23 august, de la 21:00!

0
378
Ascultă acest articol


Irezistibilul duo de detectivi revine la DIVA cu un nou sezon difuzat, în premieră în România, din 23 august, de la 21:00, câte două episoade! Sezonul 4 din Hudson și Rex aduce noi cazuri, noi provocări și noi aventuri pentru Detectivului Charlie Hudson (John Reardon) și partenerul său canin Rex, un câine ciobănesc german extraordinar fost K9.

Sezonul patru are și el patru elemente care asigură succesul: revenirea lui John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly și a adorabilului Diesel vom Burgimwald în rolurile care i-au consacrat, prezența lui Peter Mitchell la cârma producției în rolul de showrunner, poveștile credibile, cu mize dramatice și un strop de umor, dar și decorul spectaculos din Newfoundland. Ca și în sezonul precedent, filmat în pandemie, cadrele din spații închise au fost rărite în favoarea filmărilor în aer liber, astfel fiecare episod expune farmecul celebrei regiuni din Canada și are parte de mai mult dinamism. În ceea ce privește romantismul, fanii care speră la o evoluție a relației dintre Charlie și Sarah nu vor rămâne dezamăgiți.

Cazurile din noul sezon sunt foarte diverse și provocatoare pentru îndrăgita echipă și includ: investigarea cazului a doi drumeți descoperiți fără suflare în apropierea unui traseu de coastă îndepărtat, o vedetă pop cu probleme suspectată că și-a ucis logodnicul, identificarea celui care a ucis un jurnalist aflat în căutarea unei comori de pirați îngropate, cazul unei vedete din lumea investițiilor financiare căreia îi este furată averea, un furt de lichid explozibil și multe altele. Printre atâtea cazuri palpitante, Charlie și Rex primesc o distincție importantă, iar Rex primește un rol într-o reclamă.

În serile de marți nu lua în considerare cele trei ceasuri rele, șezi blând și urmărește sezonul patru din Hudson și Rex, difuzat în premieră în România la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.