Sezonul 2 al serialului Nashville: Orașul muzicii se apropie de final: duminică, 11 decembrie, de la ora 22:00, DIVA difuzează ultimele două episoade.

În acest sezon plin de schimbări și situații dramatice am asistat la dispariția lui Peggy (Kimberly Williams-Paisley) și a lui Lamar (Powers Boothe), a ieșit la iveală faptul că Deacon (Charles Esten) este tatăl lui Maddie (Lennon Stella), Rayna (Connie Britton) și-a lansat propria casă de producție, care nu merge așa cum spera, Scarlett (Clare Bowen) a avut o cădere nervoasă pe scenă și reîntoarcerea în oraş a mamei sale i-a declanşat lui Scarlett o serie de amintiri dureroase din copilărie.

Duminică, 11 decembrie, la ora 22:00, urmărim ultimele două episoade din sezonul 2, în care Scarlett ia o hotărâre privind viitorul ei, Maddie se apropie şi mai mult de Deacon, iar Rayna şi Luke organizează un concert pentru soldaţi. În finalul sezonului, albumul lui Will Lexington urcă în topurile muzicale, ajutat de buzunarele adânci ale lui Jeff Fordham, Rayna îl roagă pe Teddy să o ajute să organizeze un concert gratuit de amploare, pentru a atrage atenţia publicului asupra debutului Highway 65, iar Avery şi Gunnar fac senzaţie la un concert caritabil.

Serialul Nashville: Orașul muzicii ne arată lumea muzicii country din orașul american Nashville și le are, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine ale muzicii country, care se luptă pentru supremație pe scena muzicală.

Urmăriți la DIVA ultimele două episoade din sezonul 2 al serialului Nashville: Orașul muzicii duminică, 11 decembrie, la 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.