Teatru în Sectorul 5: Spectacole unteatru cu acces gratuit, până pe 14 decembrie

0
189
Ascultă acest articol


Luni, pe 4 decembrie, unteatru dă startul celei de-a doua ediții a programului Teatru în Sectorul 5. Mini-stagiunea cu spectacole oferite în dar comunității din Sectorul 5 va readuce pe scena din Sfinții Apostoli nr. 44 câteva dintre cele mai iubite producții din repertoriul unteatru. Toate locurile disponibile la spectacolele programate până pe 14 decembrie au fost rezervate în avans. 

Teatru în Sectorul 5 este un proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache.

Un spectacol în regia Sânzianei Stoican va deschide seria de evenimente pe care unteatru o dedică publicului din comunitatea alături de care a crescut. Pe 4 decembrie, de la ora 19:30, Sabrina Iaşchevici și Ionuţ Vişan vor readuce pe scenă Ce zile frumoase – una dintre cele mai longevive producții din repertoriul unteatru. 

Marți, pe 5 decembrie, de la ora 20:00, se joacă Venus in fur (r. Elena Morar), cu Silva Helena Schmidt și Richard Bovnoczki. Seara de miercuri, 6 decembrie, va începe la ora 19:30 cu Poezia Visului – spectacolul de teatru coregrafic semnat de inconfundabila Miriam Răducanu, în care spectatorii îl vor admira pe Lari Giorgescu. De la ora 20:00, publicul este invitat să intre în culisele teatrului independent alături de (IN)DEPENDENȚII – un spectacol de Catinca Drăgănescu, cu Mihaela Rădescu, Florina Gleznea și Andrei Raicu

Joi, pe 7 decembrie, Lari Giogescu revine pe scenă în Eine Kleine Nachtmusik, un spectacol coregrafic seducător semnat de Gigi Căciuleanu, iar sâmbătă, pe 9 decembrie, Alex Ștefănescu și chitara lui vin în concert cu 9 piese remixate. Săptămâna se încheie cu o masă în familie. O familie fericită, cu Alina Berzunțeanu și Istvan Teglas, se joacă duminică, de la ora 20:00.

Memoria și importanța ei în poveștile noastre de iubire devine personaj principal în Risipire. Spectacolul regizat de Vlad Bălan, cu Camelia Pintilie, Corina Moise și Denisa Nicolae, se va vedea marți, pe 12 decembrie, de la ora 20:00. În ultima seară, pe 14 decembrie, Florina Gleznea își va cuceri publicul în 5 ore cu Mario (r. Mariana Cămărășan), în timp ce Otrava, noul spectacol în regia lui Toma Dănilă, va oferi audienței o porție generoasă de emoție, printr-o poveste răvășitoare interpretată de Alina Berzunțeanu și Cezar Antal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.