O nouă animație în premieră la Cartoon Network!

Hero Inside

0
419
Ascultă acest articol


Ce se întâmplă când eroii din benzile desenate prind viață? Află de la Cartoon Network, din noul serial cu supereroi „Hero Inside”! 

Când Scott dispare brusc fără urmă, la locul dispariției sale rămân doar sutele de benzi desenate pe care le-a realizat. Împrăștiate prin tot orașul San Francisco, benzile desenate ajung în mâinile lui Mike, un visător de 13 ani, și a prietenilor săi. 

Mike dă, din întâmplare, peste una dintre benzile desenate ale lui Scott, intitulată „Crying Man”, și rostește „Crying Man”, iar deodată apare eroul cărții, însuși Crying Man! Nu este vorba doar de acest caz particular, ci, în tot orașul, eroii din benzile desenate ale lui Scott apar atunci când proprietarii cărților îi strigă, iar cu benzile împrăștiate prin oraș încep să se întâmple evenimente ciudate. 

Apar eroi care fac munci agricole, treburi casnice, dar care, în același timp, fură și se luptă. Eroii din acest serial nu posedă superputeri, precum Superman sau Thor. Ei sunt puțin diferiți de un supererou clasic, sunt unici, sunt imperfecți și uneori par prea umani… Vom ajunge să-i înțelegem pe acești supereroi extraordinari, cu tot cu imperfecțiunile lor care, în fond, îi fac atât de asemănători nouă?

Urmăriți-i pe Mike, cel mai bun prieten al său, Nick, prietena Lucy și Dirk O, împătimiți ai benzilor desenate, în timp ce navighează prin haosul provocat de acești eroi autentici. Fiecare episod dezleagă misterul din spatele dispariției lui Scott, precum și asupra originii eroilor. 

„Hero Inside” este creat și produs de Million Volt Animation Studios, iar CJ ENM, Tencent Video și YGG Global participă în calitate de coproducători. DeAPlaneta Entertainment s-a alăturat ca reprezentant pentru Europa și America Latină. 

MEANG Joo-gong este regizorul producției, în timp ce scenariul este scris și editat de Jake Goldman, scenaristul-șef al celebrului serial Cartoon Network – Fetițele Powerpuff, iar printre co-scenariștii acestei animații se numără Nick Watson, cunoscut pentru activitatea sa în serialul de succes Final Space, și Jesse Goldman, recunoscut pentru contribuția sa la Comedy Central. 

Explorați limitele imaginației alături de trăsniții eroi din benzile desenate ale lui Scott, precum și aventurile personajelor din noua animație Hero Inside din 20 ianuarie, numai la Cartoon Network.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.