Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (9 septembrie – 16 septembrie)

Titlul original: The Whistleblower

Titlul românesc: Martor și acuzator

Regie: Larysa Kondracki

Distribuție: Rachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairin

Gen: Dramă

An de producție: 2010

Preț recomandat: 51.9 RON

Un thriller bazat pe fapte reale, Martor și acuzator prezintă povestea lui Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o polițistă din Nebraska cooptată într-o misiune de păstrare a păcii în Bosnia. Așteptările ei de a ajuta la reconstruirea unei țări devastate de razboi sunt spulberate atunci când descoperă o realitate periculos de coruptă. Riscându-și atât slujba, cât și propria viață, Kathryn încearcă să aducă la lumină un imens scandal sexual în care erau implicate personalități americane, dar și oficiali ai Națiunilor Unite. Situația se complică din ce în ce mai mult, iar Kathryn este nevoită să părăsească Organizația Natiunilor Unite. Dar va putea ea oare să lase totul în urmă și să pretindă că nimic nu  s-a întamplat?

 

Titlul original: Priest

Titlul românesc: Priest: Razbunatorul

Regie: Scott Charles Stewart

Distribuție: Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet, Lily Collins, Christopher Plummer

Gen: Acțiune, SF

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.9 RON

Preț recomandat BLU-RAY Steelbox: 99.9 RON

Într-o lume apocaliptică, un război sălbatic între oameni și vampiri durează de secole. Atunci când nepoata unui preot războinic (Paul Bettany) este rapită de o sectă de vampiri nemiloși, totul capătă un ton extrem de personal. Pentru a o salva acesta trebuie să rupă jurământul de pace și să-i vâneze pe vampiri înainte de a fi prea târziu. Bazat pe celebrul serial japonez de benzi desenate creat de Min-Woo Hyung și presărat din plin cu scene de acțiune sângeroase, pelicula te va purta într-o cruciadă care are drept scop vânătoarea de noi rase mortale de ucigași.

Titlul original: Phineas and Ferb Volume 1

Titlul românesc: Phineas și Ferb Volumul 1

Regie: Dan Povenmire, Jeff Marsh

Distribuție: Vincent Martella, Thomas Sangster, Ashley Tisdale, Dan Povenmire

Gen: Animație

An de producție: 2007

Preț recomandat: 29.9 RON

Seria americană de desene animate urmărește peripețiile prin care trec frații vitregi Ferb Fletcher (Thomas Sangster) și Phineas Flynn (Vincent Martella) în vacanța de vară. Fiecare zi este pentru cei doi frați o nouă ocazie de a demara un proiect ambițios sau de a o teroriza pe sora lor mai mare. Puși mereu pe șotii, aceștia îi vor distra pe micuți prin comicul întâmplărilor în care se implică cu mult suflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.