Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (23 septembrie – 30 septembrie)

Titlul original: Passion Play

Titlul românesc: Patimi

Regie: Mitch Glazer

Distribuție: Mickey Rourke, Megan Fox, Bill Murray, Kelly Lynch, Rhys Ifans, Chris Browning

Gen: Dramă, Thriller

An de producție: 2010

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Thriller-ul Patimi/ Passion Play este povestea lui Nate (Mickey Rourke), un cântăreț de jazz modest, aflat în plin proces de renunțare la dependența de heroină, pe care ghinionul pare să-l urmărească la tot pasul.

După ce scapă ca prin minune din mâinile unui asasin, Nate rămâne la un carnaval, unde este complet hipnotizat de frumoasa Lily (Megan Fox), care performează la spectacol și pe care acesta o vede ca pe un înger. Văzând în Nate posibilitatea unei vieți mai bune, Lily decide să fugă împreună cu acesta, părăsind definitiv lumea circului.

Cei doi nuîși găsesc liniștea așa cum sperau, fiind urmăriți de un gangster nemilos Happy Shannon (Bill Murray), la care Nate are mai multe datorii de plătit.

Un thriller de excepție, Patimi/ Passion Play reunește o distribuție de top și promite un spectacol cinematografic pe cinste, din 21 septembrie pe DVD, distribuit de Pro Video.

 

Titlul original: How to Make It in America

Titlul românesc: Cum să reușești în America – Sezonul 1

Regie: Julian Farino

Distribuție: Bryan Greenberg, Victor Rasuk, Lake Bell, Eddie Kaye Thomas, Shannyn Sossamon, Luis Guzmán, Kid Cudi

Gen: Comedie, Dramă

An de producție: 2010

Preț recomandat DVD: 51.90 lei

Serialul de televiziune Cum să reușești în America/ How to Make It in America urmărește povestea a doi tineri intreprinzători din Brooklyn care luptă să atingă “visul American” chiar în New York. Încercând să își construiască un nume în industria modei, Ben Epstein (Bryan Greenberg) și partenerul său de afaceri Cam Calderon (Victor Rasuk) se folosesc de toate influențele și cunoștințele pentru a-și atinge scopul.

Ajutați de vărul lui Cam, Rene (Luis Guzmán), dar și de Domingo (Kid Cudi), un prieten cu multe relații, cei doi tineri vor trece prin tot felul de peripeții una mai amuzantă decât cealaltă, în primul sezon al serialului Cum să reușești în America/ How to Make It in America, din septembrie pe DVD.

 

Titlul original: Citizen Kane

Titlul românesc: Cetățeanul Kane

Regie: Orson Welles

Distribuție: Joseph Cotten, Dorothy Comingore, Agnes Moorehead, Ruth Warrick, Ray Collins

Gen: Clasic, Dramă

An de producție: 1941

Preț recomandat DVD: 39.90 lei

Preț recomandat Blu-ray: 79.90 lei

Capodopera lui Orson Welles, aflată pe primul loc în topul alcătuit de Institutul American de Film, Cetățeanul Kane/ Citizen Kane strălucește în rezoluția de înaltă definiție obținută prin transfer digital, într-o edițe aniversară care marchează împlinirea a 70 de ani de la premieră.

Un spectacol cinematografic grandios, interpretat magistral și regizat cu mult fler vizual, acest film a câștigat un binemeritat premiu Oscar la categoria Cel Mai Bun Scenariu Original în cadrul ediției din 1941.

Cetățeanul Kane/ Citizen Kane este o incursiune în viața tumultuoasă a unui magnat de presă. Tenebrele puterii, corupției și vanității, pe de o parte și Visul American, pe de altă parte, se pierd în misterul ultimului său cuvânt rostit pe patul de moarte: „Rosebud”(boboc de trandafir).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.