Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (14 octombrie – 21 octombrie)

0
3638
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (14 octombrie – 21 octombrie)


Titlul original: Love, Wedding, Marriage

Titlul românesc: Iubire nuntă mariaj

Regie: Dermot Mulroney

Distribuție: Mandy Moore, Michael Showers, Kellan Lutz, Alyson Hannigan, Christopher Lloyd

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

 Comedia Iubire nuntă mariaj o găsește pe Ava (Mandy Moore) în centrul problemelor de cuplu pe care încearcă să le rezolve din poziția de consilier matrimonial autorizat și apreciat. Folosind cu mândrie drept exemplu căsnicia de 30 de ani a parinților ei, tânăra ajută multe cupluri cu probleme și decide să se căsătorească cu gândul că va atinge cel puțin aceeași performanță.

Însă tot universul ei inocent se destramă în momentul în care află că părinții ei vor să divorțeze și ea nu poate face nimic să îi impiedice. Obsedată de dorința de a-și vedea părinții fericiți împreună, Ava își pune în pericol propriul mariaj în momentul în care își invită tatăl să locuiască la ea acasă, fără să-și informeze și soțul de această decizie.

Dintr-o dată toate principiile de viață în care credea încep să se prăbușească, iar Ava trebuie să se maturizeze și să-și găsească fericirea în sânul propriei familii nou inființate, acceptând faptul că nimeni nu este perfect.

 

Titlul original: The Bridges of Madison County

Titlul românesc: Podurile din Madison County

Regie: Clint Eastwood

Distribuție: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak, Sarah Kathryn Schmitt, Debra Monk

Gen: Dramă, Romantic

An de producție: 1995

Preț recomandat DVD: 29.90 RON

 Bazat pe best-seller-ul omonim scris de Robert James Waller, filmul Podurile din Madison County îi are în rolurile principale pe celebrii Clint Eastwood și Meryl Streep, actrița primind și o nominalizare la Premiile Oscar pentru prestația din această dramă romantică.

Dupa moartea Francescăi (Meryl Streep), cei doi copii ai ei se întâlnesc la ferma din Iowa pentru a da citire testamentului și ultimelor dorințe ale femeii. Însă, total întâmplător, cei doi dau peste o serie de jurnale intime ale mamei lor, în care este descrisă în detaliu relația extraconjugală pe care aceasta a avut-o cu un bărbat pe nume Robert (Clint Eastwood).

 Astfel, Podurile din Madison County reprezintă rememorarea iubirii mistuitoare dintre Robert și Francesca, o iubire care vine târziu, dar este glorioasă. Nu o rata!

 

Titlul original: Mutiny on the Bounty

Titlul romanesc: Revolta de pe Bounty

Regie: Lewis Milestone

Distribuție: Marlon Brando, Trevor Howard, Richard Harris, Hugh Griffith, Richard Haydn

Gen: Aventură, Dramă

An de producție: 1962

Preț recomandat DVD: 29.90 RON

Regizată de Lewis Milestone, spectaculoasa dramă clasică Revolta de pe Bounty a primit, în anul 1963, șapte nominalizari la premiul Oscar, inclusiv la categoria „Cel mai bun film”.

Aventura prezintă povestea fascinantă a doi bărbați cu principii total diferite, prinși într-o revoltă istorică iscată pe celebrul vas comercial Bounty. Marlon Brando este ofițerul Fletcher Christian, care devine liderul echipei de pe vapor în revolta pornită împotriva asprimii cu care este condusă nava. La cârma conducerii și de cealaltă parte a baricadei se află Căpitanul William Blight (Trevor Howard), o persoană categorică în comenzi și plină de cruzime.

Cu o distribuție de excepție din care mai fac parte și Richard Harris, Hugh Griffith și Richard Haydn, Revolta de pe Bounty este o poveste uimitoare care nu trebuie să lipsească din videoteca niciunui cinefil.

 

Titlul original: The Sixth Sense

Titlul romanesc: Al șaselea simț

Regie: M. Night Shyamalan

Distribuție: Bruce Willis, Haley Joel Osment, Toni Collette, Olivia Williams, Trevor Morgan, Donnie Wahlberg, Mischa Barton

Gen: Thriller

An de producție: 1999

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

După atacul violent și sinuciderea unui fost pacient, psihiatrul pentru copii Malcom Crowe (Bruce Willis) este hotărât să îl ajute pe Cole (Haley Joel Osment), un băiețel paralizat de frică din cauza viziunilor cu oameni morți pe care le are din ce în ce mai des. Cu ajutorul doctorului Crowe, Cole începe să-și depășească frica și, în același timp, să descopere scopul viziunilor sale.

Cu 6 nominalizări la Premiul Oscar, thriller-ul Al șaselea simț/ The Sixth Sense este un film cutremurător despre altruism și percepția realității, regizat magistral de M. Night Shyamalan (The Happening).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.