Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi îşi extinde programul de difuzare de la 15 ore la 24 ore din data de 5 noiembrie. Sport 1, care se difuza pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia.

De la ora 7 AM, din data de 5 noiembrie 2014, Megamax, televiziunea care face parte din portofoliul AMC Networks International Central Europe, va emite 24 de ore/zi. Postul Megamax este destinat 100% grupei de vârstă 7-14 ani şi găzduieşte seriale de succes oferind branduri renumite de jocuri şi programe cu acţiune live, pentru copii.

Televiziunea acoperă o nişă cu emisiuni care provin de la cei mai mari distribuitori din lume, având un content unic pe piaţa de televiziune din România. Structura programelor a fost concepută ținând cont de nevoile identificate în nișa de profil.

Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.

Seriale cu mare succes internaţional, precum Şcoala apei albastre, Surferii, The Avatars, Mudpit, Baschetbaliştii, Code Lyoko, Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton, Huntik, Gormiţii, Speed Racer: generaţia următoare, LEGO Legendele din Chima sau Iron Kid – sunt difuzate la Megamax pentru prima dată în România.

Premiera TV naţională, Angry Birds care a dat viaţă personajelor şi aventurilor unuia dintre cele mai îndrăgite jocuri din istorie, este difuzată doar la Megamax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.