John Wick”, cel mai recent film în care actorul Keanu Reeves joacă rolul unui fost asasin reintrat în joc pentru a se răzbuna pe cei care i-au răpit totul în viaţă, este lider de box office în România.

john_wick_ver3_xxlg

Produs de studiourile  Lionsgate și distribuit în România de InterComFilm Distribution, “John Wick” a înregistrat în weekendul de lansare 31,797 de spectatori și a avut încasări de 630,198 lei.

O serie de titluri internaționale marca Lionsgate vor fi distribuite de InterComFilm Distribution în 2014 și 2015. Printre acestea, “The Good Lie” (cu Reese Witherspoon în rolul principal), cel mai recent film al lui Johnny Deep, “Mortdecai”, SF-ul “Insurgent”, drama de epocă “A Little Chaos”, prezentată anul acesta la Cannes, “Child 44”, “Pawn Sacrifice”, “Love and Mercy”, “The Reawakening”, “Point Break” și “Gods of Egypt”.

John Wick” este prima producție Lionsgate distribuită de InterComFilm Distribution în România și spune povestea unui fost killer, obligat de un mafiot rus să reintre în joc. El îşi vânează adversarii, nemilos şi tenace, ca în vremea când aceste trăsături îl transformaseră într-o legendă a lumii interlope. John Wick este o poveste de răzbunare şi pocăinţă care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internaţional pentru cel mai bun cascador).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.