“SIERANEVADA“ pe Blu-ray, într-o ediție de colecție

0
1259

Sieranevada“, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu, va fi lansat pe Blu-ray, într-o ediție de colecție, la București, în Grădina Cărturești Verona, pe 15 iunie, de la ora 19, în prezența regizorului Cristi Puiu.

Tipărită într-un tiraj limitat de 979 de exemplare, ediția de colecție cuprinde filmul în format Blu-ray (cu subtitluri în engleză și franceză), însoțit de un interviu realizat de George Șerban (cu versiuni în engleză și franceză), precum și de o selecție de 32 de fotografii din seria „Sieranevada“. Ediția a fost realizată cu sprijinul Raiffeisen Bank, Țuca Zbârcea & Asociații și iadasarecasa.

Fotografiile au fost făcute de Cristi Puiu la începutul anului trecut, în București, după terminarea filmărilor de la „Sieranevada“. Ele fac parte dintr-o serie din care a fost selectată și imaginea afișului. Fotografiile, în format 100×70 cm, vor fi expuse la Galeria Baril din Cluj-Napoca, până în data de 30 iulie 2017, în spațiul galeriei, la Centrul de Interes, strada Fabrica de Chibrituri nr. 9A.

Blu-ray-ul include o secvență inedită de 3 minute, care a fost tăiată la montaj. În plus, fiecare exemplar al ediției va fi unicat. Pachetul conține câte un set de replici din „Sieranevada“, scrise de mână chiar de regizorul și scenaristul Cristi Puiu.

„Sieranevada“ este considerat, atât de critici cât și de spectatori, drept cel mai bun film al anului 2016. Pelicula a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, a fost selectată în peste 100 de festivaluri internaționale și a câștigat peste 25 de premii importante.

Anul acesta a fost propunerea României la Premiile Oscar.

Din 15 iunie, fanii „Sieranevada“ pot cumpăra această ediție de colecție din rețelele librăriilor Cărturești, Humanitas și Librarium din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.