Fantastica aventură din Oz” îi aşteaptă pe micuţi la cinema din 14 iulie

0
2143
Ascultă acest articol


Cea mai nouă aventură magică din Oz va avea premiera pe marile ecrane din România, din 14 iulie, când îndrăgitele personaje: Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată.

Şi de această dată “Fantastica aventură din Oz” ne este prezentată de Dorothy, o fetiţă aparent ca oricare alta, asta cel puţin până când descoperă moştenirea incredibilă de la bunica ei şi totul se schimbă. Pantofiorii magici o poartă în ţinutul Oz, exact în momentul în care un vrăjitor malefic vrea să îl ia în stăpânire. Împreună cu Toto, Sperie-Ciori, Leul şi Omul de Tinichea, Dorothy va trebui să lupte pentru a salva Oraşul de Smarald şi astfel începe o aventura fantastică, plină de amuzament şi peripeţii extraordinare.

Povestea clasica a vrăjitorului din Oz este prezentată într-o manieră nouă, cu efecte speciale şi dialoguri amuzante, care ne vor învăţa tot ce trebuie să ştim despre importanţa prieteniei, curaj şi munca de echipă atunci când vine vorba despre depăşirea obstacolelor.

Din 14 iulie, ia-ţi familia şi hai în “Fantastica aventură din Oz”.  Râzi, distrează-te şi salvează Oraşul de Smarald alături de Dorothy, personaje noi şi prieteni de demult într-o animaţie 3D plină de umor, culoare şi optimism. “Fantastica aventură din Oz”, o animaţie 3D de la producătorii seriei “Snow Queen”/ “Crăiasa Zăpezii”, distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Din 14 iulie, numai la cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.