Netflix, liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, a anunțat astăzi începerea producției pentru al doilea sezon din ELITE cu un video prin care anunță noile personaje.

În acest sezon, actori noi – Jorge Lopez (Soy Luna, Violeta), Georgina Amorós (Bienvenidos a la familia, Vis a Vis) și Claudia Salas(La Peste)– se alatură distribuției serialului. Mai mult, Silvia Quer(Bajo sospecha, Velvet, Febrer)va regiza al doilea sezon alături de Ramón Salazar (La enfermedad del domingo, Tres metros sobre el cielo) și Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, El pregón) care au regizat și primul sezon.

Miguel Herrán (La casa de papel,Tiempo después), Jaime Lorente(La casa de papel, La sombra de la ley),Itzán Escamilla(Las chicas del cable, El Ministerio del tiempo), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 años y un día),Ester Expósito (Cuando los ángeles duermen), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection),Omar Ayuso (who debuted with ÉLITE) și Danna Paola(Atrévete a Soñar) vor continua să facă parte din distribuție.

Sezonul de 8 episoade, filmat în 4K, va fi disponibil pentru membrii Netflix din toată lumea în 2019. Serialul va fi produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

DESPRE ELITE

Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă, iar Consiliul Local decide să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla în curând că nu totul este așa cum pare.

ELITE este un serial original Netflix scris de Carlos Montero (The Time in Between și creatorul Physical or Chemical) și Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer și co-creator al The Protected).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.