Astăzi, mafia este cea mai bine-cunoscută organizație criminală din lume, dar pentru mult timp a fost ignorată, teoriile sugerând că este doar un subiect inventat de scriitori și jurnaliști avizi de faimă. În timp ce toată lumea îi nega existența, organizația a crescut în umbră. Inspirată de o eră în care mafia siciliană conducea cu arma, noua dramă de opt episode difuzată de Epic Drama, Maltese: Un detectiv în luptă cu mafia, este povestea luptei unui om împotriva mafiei. Serialul va avea premiera sâmbătă, 2 martie, de la ora 22.00.

Situată în anii 70, această poveste despre corupție, putere și răzbunare, îl are în rolul principal pe Kim Rossi Stuart, detectivul Dario Maltese, care se întoarce în Sicilia pentru nunta unui prieten din copilărie, doar pentru a fi prins într-un caz de crimă datorită căruia va intra într-un război împotriva mafiei. Într-un efort disperat pentru a descoperi adevărul, Maltese este un om care nu acceptă să se uite în altă parte sau să facă compromisuri. La fel ca mulți dintre detectivii reali care au inspirat serialul, este un om obișnuit, care trebuie să devină erou.

Cu o distribuție completată de Rike Schmid, în rolul Elisa Ripstein și Francesco Scianna în rolul lui Mauro Licata, serialul dezvăluie investigația unei crime care devine un caz mult mai complex, ce implică dispariții misterioase și o întreagă serie de crime cu autor necunoscut. Comisarul Maltese va descoperi un sistem complex al corupției și ilegalităților, cu asasini și criminali plătiți ce lucreză pentru oameni puternici și de neatins, inclusiv membri ai guvernului. Pe parcursul anchetei, Maltese își riscă viața, luptându-se cu asasini trimiși să îl ucidă. Va pierde prieteni și colegi și va ajunge chiar aproape să își piardă iubita.

Regizat de Gianluca Maria Tavarelli și scris de Leonardo Fasoli și Maddalena Ravagli, care au lucrat împreună la realizarea serialului italian de succes Gomorrah, Maltese: Un detectiv în luptă cu mafia este un serial polițist mult-așteptat, care alătură pasiunea din filmul Nașul cu stilul vizual superb al serialului Mad Men.

Maltese: Un detectiv în luptă cu mafia, are premiera la Epic Drama sâmbătă, 2 martie, la ora 22.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.