Top Gun – Blu-ray 4K Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Acțiune

VIDEO :

Resolution: 4K UHD Dolby Vision (HDR)

Aspect ratio: 2:40:1 (16×9)

AUDIO :

Engleză US Dolby Atmos

Dolby Digital Surround 5.1: Franceză Pariziană, Germană, Italiană, Japoneză (2.0), Portugheză – Brazilia, Rusă, Spaniolă – Castiliană, Spaniolă Latino-Americană

SUBTITRĂRI : Română, Engleză, Cehă, Coreeană, Chineză, Daneză, Finlandeză, Franceză-Pariziană, Germană, Italiană, Japoneză, Norvegiană, Olandeză, Portugheză-Brazilia, Portugheză-Europa, Rusă, Spaniolă-Castiliană, Spaniolă Latino-Americană, Suedeză, Tailandeză

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : octombrie 2020

DURATA : 109 min

PREŢ : 119.9RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Când simți nevoia de viteză, nu te poți duce decât într-un singur loc: Top Gun, școala de elită a Marinei Americane cu cei mai buni piloți din lume, și filmul care a definit o nouă specie de blockbuster. În rolul care l-a transformat în cea mai mare vedetă a lumii, Tom Cruise este Maverick, pilotul care zboară din instinct, fără să respecte regulile, și care trebuie să-și înfrunte demonii pentru a reuși într-o lume unde locul 2 nu există. Kelly McGillis joacă rolul instructorului civil care ajunge să aibă un interes mai mult decât profesional pentru pilotul rebel. Cu Anthony Edwars în rolul ofițerului “Goose” de la radar și Val Kilmer în rolul rivalului lui Cruise, “Iceman”.

Filmat la Fightertown, SUA, adevărata școală Top Gun, folosind avioane de vânătoare F-14 Tomcat și piloți adevărați pentru filmarea celor mai palpitante scene aeriene, Top Gun e un film plin de adrenalină, pe care nu-l veți uita. Lupte spectaculoase în aer, romantism fierbinte la sol, personaje pline de viață și o coloana sonoră cu succese ale anilor ’80 care vă vor tăia respirația, Top Gun e unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului, trailere și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Moștenirea filmului Top Gun
  • Ora Șase – Trezeci de ani de Top Gun
  • Comentarii cu cineaști și experți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.