Aplicația NVIDIA Canvas s-a lansat în Beta, Adobe Substance 3D Collection primește accelerare RTX, driver studio, noi laptopuri NVIDIA studio și multe altele

0
489
Ascultă acest articol


Noua aplicație NVIDIA Canvas (Beta)

Lansată recent în Beta, noua aplicație NVIDIA Canvas permite creatorilor să creeze folosind materiale, nu culori, folosind AI accelerat RTX pentru a transforma fiecare mișcare de pensulă într-o imagine realistă. Acest lucru permite artiștilor să folosească filtre de stil, schimbând o imagine aflată în progres pentru a se adapta stilului unui anumit pictor. Utilizatorii RTX pot descărca Canvas beta, îl pot încerca și pot lăsa feedback pe forumurile NVIDIA.

Adobe Substance 3D

Colecția de aplicații Substance 3D de la Adobe se extinde cu noi aplicații și integrări mai bune, formând un ecosistem unitar care face design-ul 3D să fie mai rapid ca niciodată – potrivit pentru orice creator. Iar cei care dețin o placă video NVIDIA RTX se pot bucura de cea mai bună performanță în tot fluxul de lucru. Printre noile aplicații și integrări se numără:

  • Substance 3D Stager, este noua aplicație pentru asamblare, luminare și randare de scene fotorealiste. Permite artiștilor să plaseze și ajusteze obiecte în timp real. Ray tracing interactiv, accelerat de plăcile video RTX ajută la eliminarea presupunerilor.
  • Substance 3D Modeler (private beta), disponibil curând, va permite artiștilor să creeze și să combine modele 3D la fiecare pas al procesului creativ, fie ca este artă concept, schiță sau prototip. Această aplicație folosește API-ul Vulkan cross-platform pentru a accesa puterea plăcilor video RTX
  • Substance 3D Sampler (cunoscut înainte drept Alchemist) convertește mostre și poze fizice în materiale 3D de înaltă calitate, gata de folosit, salvând timp prețios pentru a nu fi nevoie să fie create materialele de la zero. Ray tracing interactive RTX permite artiștilor să aplice efecte asupra materialelor în timp real, lucru care este imposibil doar prin procesor.

Driver studio – Noi funcții și mai multă performanță

Cel mai recent Studio Driver adaugă suport pentru câteva funcții cheie.

  • Resizable BAR care crește performanța pentru plăcile video GeForce RTX seria 30, permițând procesorului să acceseze memoria grafică mai eficient
  • Dynamic Boost 2.0, care folosește AI pentru a balansa puterea între CPU, GPU și memoria GPU pe notebook-urile Ampere, este acum optimizată pentru aplicații creative
  • Suport pentru virtualizare pe plăcile video GeForce, oferind utilizatorilor care folosesc Linux posibilitatea ca placa video să acceseze Windows OS.

Cel mai recent driver Studio include și performanță crescută și mai multă stabilitate în aplicațiile Adobe Substance 3D, NVIDIA Omniverse, NVIDIA Canvas beta, Adobe Premiere Pro, Adobe Lightroom și multe altele.

Cele mai noi laptopuri Studio

Lenovo a lansat recent trei noi laptopuri NVIDIA Studio pentru profesioniști, inclusiv noile ThinkPad P1 Gen 4, ThinkPad P15 și ThinkPad P17 Gen 2 – iar toate dispun de plăci video până la RTX A5000 sau GeForce RTX 3080.

Cele mai noi laptopuri de la Dell sunt XPS 15 și 17 Inspiron 15 și 16, dar și laptopurile Vostro 15, împreună cu Precision 5560, 5760, 7560 și 7760 pentru profesioniști.

PC-ul ConceptD 300 de la Acer, cu un GeForce RTX 3070, dar și Concept 7 Ezel care dispune de un display 4K UHD certificat PANTONE cu mai multe moduri de display, cu RTX 3060, 3070 și 3080 sunt de asemenea disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.