Al șaptelea sezon din „Fear the Walking Dead” debutează luni, la AMC

0
633
Ascultă acest articol


După un final cu adevărat exploziv al sezonului al șaselea, supraviețuitorii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu noi provocări, luni, 18 octombrie, de la ora 4:00, în același timp cu premiera americană și în reluare, de la 22:00.

Dacă s-au adaptat cât de cât la o lume cotropită de zombies, atunci poate cei care au mai rămas în viață în post-apocalipsă aveau nevoie de o nouă provocare, care să le testeze și mai departe limitele, poate o provocare nucleară! La finalul celui de-al șaselea sezon, aceasta a venit în forma lui Teddy (John Glover), care a detonat mai multe focoase nucleare de pe submarinul său, în zona Texasului, iar acum mediul în care trăiesc supraviețuitorii noștri este și mai ostil. Pentru că acum chiar și atmosfera este toxică de respirat.

Dar cine sunt cei care au rămas încă în viață după catastrofa nucleară? Lennie James revine în rolul lui Morgan, o adevărată ancoră în franciza „The Walking Dead”. Din distribuție fac parte în continuare și Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) și Karen David (Grace).

După o pauză de două sezoane, Sydney Lemon se întoarce în rolul pilotului de elicopter Isabelle. Iar două noi personaje se alătură distribuției pentru al șaptelea sezon: Aisha Tyler, care a regizat un episod din sezonul al șaselea, își va face debutul în fața camerei. Iar Gus Halper va interpreta un personaj misterios numit Will.

Pentru a se deplasa în aerul toxic, acum supraviețuitorii trebuie să poarte măști de protecție contra gazelor. Dacă acest lucru le va îngreuna apărarea împotriva celor morți, rămâne de văzut.

Unul dintre scenariștii coordonatori ai lui „Fear the Walking Dead”, Ian Goldberg, promite că sezonul 7 este o „reinvenție de amploare”, o nouă viață pentru serial. Nu doar oamenii încă în viață trebuie să se adapteze la noua situație, ci și morții-vii, care au fost și ei afectați de explozia nucleară. De exemplu, unul dintre ei a „fuzionat” cu un cărucior de cumpărături în în urma exploziei.

Dacă Teddy a vrut să aducă mai aproape finalul lumii, depinde de cei rămași în viață să decidă cum va arăta începutul, mai ales într-o lume care pare că a pierdut și lumina soarelui, dar și speranța. Încă o dată, supraviețuitorii vor afla cine sunt de fapt. Unii dintre ei se vor redefini, alții vor găsi un nou scop în viață, iar alții vor eșua în această provocare și i-ar putea răni pe cei pe care odinioară îi considerau familia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.