Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 27 – 30 iunie 2022: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 4 – 7 iulie.

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Câștigător: Preda Isabel

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

23 COMENTARII

 1. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa si as vrea sa vizionez filmul Top Gun Maverick la Cineplexx Baneasa.

 2. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa si as vrea sa vizionez filmul Top Gun Maverick la Cineplexx Baneasa.

 3. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa si as vrea sa vizionez filmul Top Gun Maverick la Cineplexx Baneasa.

 4. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa si as vrea sa vizionez filmul JURASSIC WORLD: DOMINION la Cineplexx Baneasa.

 5. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la cel din Bucuresti.

 6. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul “Elvis” la Cineplexx Titan

 7. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa București, Satu-Mare, Sibiu, Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul Top Gun Maverick la Cineplexx Baneasa

 8. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul The black phone la Cineplexx Titan

 9. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul “Elvis” la Cineplexx Titan

 10. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  As vrea sa vad filmul “Minionii 2” la Cineplexx Titan.

 11. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.La Cineplexx Titan, filmul “Minionii 2”

 12. La Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș vrea sa merg la Cineplexx Titan sa vad Jurasic World!

 13. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul The black phone la Cineplexx Titan

 14. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul Top Gun la Cineplexx Titan

 15. La Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș vrea sa merg la Cineplexx Titan sa vad Top Gun !

 16. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  The Black Phone, 7 Iulie 2022, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 17. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul The black phone la Cineplexx Titan

 18. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan si Baneasa si as vrea sa vizionez filmul Top Gun Maverick la Cineplexx Titan

 19. Răspuns : Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Film: Top Gun
  Locatie: Cineplexx Titan

 20. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Top Gun la Cineplexx Titan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.